i idvaite tuk...
tova mai e meesage koito se opitvat da pusnat
veche ne e pozvolen free speech ako se govori za pederasi:
http://www.cbc.ca/storyview/MSN/2003/11 ... ance031127
Cанада - pederasi ot vsichki strani - obediniavaite se
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Cанада - pederasi ot vsichki strani - obediniavaite se
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Re: Cанада - pederasi ot vsichki strani - obediniavaite se
Ha, Kolio, za tebe mai niama nishto po-ujasno ot cheren homoseksualist...KolioBalkanski написа:i idvaite tuk...
tova mai e meesage koito se opitvat da pusnat
veche ne e pozvolen free speech ako se govori za pederasi:
http://www.cbc.ca/storyview/MSN/2003/11 ... ance031127

- dissidente
- Обратна връзка:
Re: Cанада - pederasi ot vsichki strani - obediniavaite se
Vijte tova: http://www.priape.com/
VNIMANIE: NEPODHODIASHTO ZA MALOLETNI !
MecoPuh, 4eta te s goliam interes, vinagi ima neshto zabvno v tvoite izkazvania
Samo ne znam kato porazgledash site-a dali vse oshte shte mislish, 4e "Tova e chast ot estestvenia hod na neshtata". Men li4no me plashi podoben "priapovski" hod.
VNIMANIE: NEPODHODIASHTO ZA MALOLETNI !
MecoPuh, 4eta te s goliam interes, vinagi ima neshto zabvno v tvoite izkazvania

Samo ne znam kato porazgledash site-a dali vse oshte shte mislish, 4e "Tova e chast ot estestvenia hod na neshtata". Men li4no me plashi podoben "priapovski" hod.

Merci za toplite slova dissidente, i az te cheta s kef (znam che Canada ne ti e na sartseto, no davash alternativna gledna tochka i taka mi obogatiavash mirogleda). Da si obraten ne e prestaplenie. Razbira se jalko che takiva simpatichni momcheta i momicheta stavat obartni, no nali ne me natiskat az da stavam kato tiah...Znaesh li, gorata ot koiato idvam e mnogo tamna i opasna...postoianno iama brakonieri. Az ne biah kato drugite mechki. Gospod beshe propusnal da me napravi goliam i strashen kato Balu (ot Maugli). I za tova vsichki mi se podigravah i me podritvaha. A az biah prosto edno napalneno s plush meche, koeto obichashe da si igrae s detsata. Da ama detsata na brakonierit ebiaha kato tiah0 zlobni i gadni i smao se chudeha kakvo ima vatre v mene deto me kara da se dvija i govoria. DUSHA, iskah da im kaja az, no te ne razbiraha...za tiah dushata beshe neshto neiasno, neshto deto ne se pravi na skara ili palni s kaima. I ne me razbiraha. Kogato smenih gorata, pak ne me razbiraha. Canadskite mechki se chudiat kak taka hodia i govoria bez da sam canadets i bez da imam stotitsite hiliadi dolari za tselta. A i nikoi amerikanets ne me e proizvel...
. Obache te me UVAJAVAT BEZ DA ME RAZBIRAT. Ei tova iskam i az ot Koleto. Da uvajava drugite. MOje da ne gi obicha, no da gi uvajava...zashtoto niakoi den moje toi da s eokaje obratnia (v smisal che vsiako edno normalno neshto postaveno v nenormalni uslovia izglejda nenormalno). I togava useshtash kolko losho si postapval s drugite. A i gospod e lazal da s eobichame, taka kato toi ni obicha- bez znachenie kakvi sa telata ni. Vajnoto e ne dali telata sa ni ednaki, a kakvi sa dushite ni. 

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
mecho, mecho
ti da ne obichash decata kato Michael Jackson?
shtoto i toi e razlichen ama ne viarvam da go zashtitavash...
az naprimer sam debel..ama ne karam vsichki da me tretirat ravnostoino
zashto moje da se govori sreshtu pushachite - zashtoto e opasno za zdraveto, nali?
a pederastiata e oshte po opasna shtoto vodi do AIDS...tozi politic se opita da kaje neshto sreshtu tiah i go uvolniha...e izviniavai ama spored men chertata triabva da se anchertae niakade inache toku vij ot drugi maje minali na kravi, deca, kozi, poshtenski kutii itn...
ok e da si razlichen no tova ne znbachi che triabva da imash ednakvi prava - vseki triabva da si plashta za razlichieto.
shtoto i toi e razlichen ama ne viarvam da go zashtitavash...
az naprimer sam debel..ama ne karam vsichki da me tretirat ravnostoino
zashto moje da se govori sreshtu pushachite - zashtoto e opasno za zdraveto, nali?
a pederastiata e oshte po opasna shtoto vodi do AIDS...tozi politic se opita da kaje neshto sreshtu tiah i go uvolniha...e izviniavai ama spored men chertata triabva da se anchertae niakade inache toku vij ot drugi maje minali na kravi, deca, kozi, poshtenski kutii itn...
ok e da si razlichen no tova ne znbachi che triabva da imash ednakvi prava - vseki triabva da si plashta za razlichieto.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.