Колко далеко ви е работата

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Kola: 3-5 min
Reis: okolo 10
Pesha: 30-40
Mislia drugoto liato da kupuvam kolelo...

Na predishnata mi rabota patuvah nad chas s chakaneto i zakasneniata: 10 min pesha, 40-45 s S bana, 10 pesha i vecherta pak otnachalo i dosta chesto si mechtaeh za 204 Borovo- Biologicheskia ;-) ta ottogava...patuvane do rabotata nad 30 min...ne, mersi!
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

Странни критерии за качество на живот - при вас няма ли зима, жега през лятото няма ли, та ползвате лукса да ходите пеша/колело на работа :?
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

при вас няма ли зима, жега през лятото няма ли, та ползвате лукса да ходите пеша/колело на работа
има , но не ми пречат да си ходя пеша за 15 минути и на минус 40 може - даже ме кефи
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

az shtiah da se mestia na sever ama mi se razvali plana
sega jiveia na okolo 30 km ot rabotata
45 min sutrin
60-75 minuti vecher
prez weekenda sam tuk za 15-20 min...
predi jiveeh i raboteh v downtown i si hodeh na rabota po kasi rakavi prez podleza koito stigashe pochti do rabotata mi i se hvashtashe ot pod bloka mi.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

yahoo написа:Странни критерии за качество на живот - при вас няма ли зима, жега през лятото няма ли, та ползвате лукса да ходите пеша/колело на работа :?
Latoto v Winnipeg e razkoshno...toplo tochno kolkoto triabva , normalata e 20-25 oC za iuly i avgust, ne e vlajno, neprekasnato poduhva vetrets...do tuk e imalo samo 3 dni v koito beshe adska jega i vzeh kolata po neobhodimost, a otkakto izbiha i 3-4te komara/dnevno koito me razglejdaha kato vecheria stana naistina super...Osven tova liatno vreme reisovete sa pochti prazni (vsichko jivo se iznasia po ezerata, studentite gi niama da mi dishat vazduha i t.n.). Moje prosto na men klimata da mi ponasia, ne znam, no pak onia den govorih s edna balgarka koiato po printsip ne e vav vaztorg ot nashe selo, ta i tia prizna che tuk liatoto e dosta dobre...Vij zimata bez kola ne moje, vapreki che kato se zamislish ako na niakoi mu ponasia studa poveche ot na men moje i da se opravi...po stechenie na obstoiatelstvata prez ianuari mi se naloji za 3 sedmitsi da se dvija samo s reisove/taksita (poslednite sa eftini, ta trudno se dorejda chovek ele pak v pik chasovete)...za tova vreme premraznah samo 2 pati (poradi neredoven transport) koeto ne e zle pri sredni temperaturi ot - 40oC...

Hora jiveli v Monreal i Toronto otgovorno tvardiat che (zima, komari i prochie) v nashe selo klimata e po-dobar...az niamam lichni nabliudenia...
Последно промяна от BabaPena на Пон Авг 08, 2005 4:33 pm, променено общо 1 път.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

BabaPena написа:
yahoo написа:Странни критерии за качество на живот - при вас няма ли зима, жега през лятото няма ли, та ползвате лукса да ходите пеша/колело на работа :?
Latoto v Winnipeg e razkoshno...
Ти кажи зимата как е, и защо канадците му викат Winterpeg на вашето село :D
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

yahoo написа:Странни критерии за качество на живот - при вас няма ли зима, жега през лятото няма ли ... ?
Ми-и-и :roll: .... няма :nenam:!

:wink: :D :beer:
Obey gravity ... It's the law!
Заключено