Доход в Бг
- RADOSTIN69
- Обратна връзка:
Радостине, ако наистина взимаш 180 лв., пропаганда е ей тва горното, дето батето ти го изсипваbateto написа:Радостине не се поддавай на пропаганда,съгласен съм с теб ,че с парите които получавате почти не се живее в Бг.,съгласен съм и с мнението,че ако получавате 1000лв. от Бг. по хубаво няма ,но повъзможност ,съгласен съм и с това ,че при тази ситуация ,ако дойдете тук ще имате възможност да изкарвате по вече и с това да си позволявате по вече неща,но по възможност не си прави изводите от някакви новоизлюпени канатски лелки -фръцли,щото може само да ти объркат главата.
За сведение в подкрепа на горното ми твърдение цените на аналога на бялата техника която се продава в Бг. са 2-3 пъти по високи в Ка,не разбирам какво толкова е възмутило монтреалската лелка.Продавач на бяла техника в Канада е една от най ниско заплатените работи -7-9д. на час и с тази си заплата след като си плати сметките ще му останат най много за един миксер ,както и ти със твоята заплата не можеш да си купиш нова пералня.

- RADOSTIN69
- Обратна връзка:
Мите наистина взимам толкова,а на всичкото отгоре магазина отива на фалит и маи ще се оглеждам скоро за друга работа
PS: супер е в БГ върнете се-работа има колкото искаш за......150 лв...на месец ей да не си помислихте че е за ден
НАЗДРАВЕ-поне това май ни остана тук 
PS: супер е в БГ върнете се-работа има колкото искаш за......150 лв...на месец ей да не си помислихте че е за ден

- Момчета, имаме ли повод да пием?
- Повод има! Пиене няма!
- Повод има! Пиене няма!
уебдизайн Тараторе- това е работил , това и започна тук.прав е Любо, Тараторе , аз посрещах на летището един такъв миналата седмица и му се чудех за кво емигрира,ама той кацна и право на интервю ,а на следващия ден - и на работа.
Извод:
който може го може навсякъде
За кое е прав и за кое аз не съм прав? И що не кажеш кво работи тоя човек.
Темата за IT специалистите и пласмента им многократно е разисквана. С тва трябваше да започнеш. Защо ли няма един електротехник или дърводелец дошъл с оферта за работа и започнал на втория ден?THC написа:уебдизайн Тараторе- това е работил , това и започна тук.прав е Любо, Тараторе , аз посрещах на летището един такъв миналата седмица и му се чудех за кво емигрира,ама той кацна и право на интервю ,а на следващия ден - и на работа.
Извод:
който може го може навсякъде
За кое е прав и за кое аз не съм прав? И що не кажеш кво работи тоя човек.