Доход в Бг

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.

Доход в Бг

до 300 лв
20
27%
до 500 лв
13
18%
до 700 лв
10
14%
до 1000 лв
7
10%
до 1500 лв
6
8%
над 1500 лв
17
23%

Общо гласове: 73
bateto

Мнение от bateto »

Е верно бе и аз си мислех ,че се знаем от Холивуд,ама ти що развали сега работата... :D
Аватар
RADOSTIN69
Обратна връзка:

Мнение от RADOSTIN69 »

Аз съм доста далеко от Сливен ,но ако това си ти на снимката имам чувството,че съм те виждал някога. Ти май си от друго место или греша.[/quote]
ТОВА Е БРАТ МИ -БАТЕ:)
- Момчета, имаме ли повод да пием?
- Повод има! Пиене няма!
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

bateto написа:Радостине не се поддавай на пропаганда,съгласен съм с теб ,че с парите които получавате почти не се живее в Бг.,съгласен съм и с мнението,че ако получавате 1000лв. от Бг. по хубаво няма ,но повъзможност ,съгласен съм и с това ,че при тази ситуация ,ако дойдете тук ще имате възможност да изкарвате по вече и с това да си позволявате по вече неща,но по възможност не си прави изводите от някакви новоизлюпени канатски лелки -фръцли,щото може само да ти объркат главата.
За сведение в подкрепа на горното ми твърдение цените на аналога на бялата техника която се продава в Бг. са 2-3 пъти по високи в Ка,не разбирам какво толкова е възмутило монтреалската лелка.Продавач на бяла техника в Канада е една от най ниско заплатените работи -7-9д. на час и с тази си заплата след като си плати сметките ще му останат най много за един миксер ,както и ти със твоята заплата не можеш да си купиш нова пералня.
Радостине, ако наистина взимаш 180 лв., пропаганда е ей тва горното, дето батето ти го изсипва :cry: Бялата техника, черната техника, дрън-дрън. Ти Бате много е лесно да го съветваш човека да "не се поддава на пропагандата на фръцли" оттука на мекото (правейки 5 бона на месец по твои думи). Радостине, с такава заплата просто изяждай френския с парцалите и си бий камшика от БГ, пък който иска да ходи по кафенета по цял ден със 180 лв на месец :evil:
Аватар
RADOSTIN69
Обратна връзка:

Мнение от RADOSTIN69 »

Мите наистина взимам толкова,а на всичкото отгоре магазина отива на фалит и маи ще се оглеждам скоро за друга работа
PS: супер е в БГ върнете се-работа има колкото искаш за......150 лв...на месец ей да не си помислихте че е за ден :beer: :beer: НАЗДРАВЕ-поне това май ни остана тук :lol:
- Момчета, имаме ли повод да пием?
- Повод има! Пиене няма!
Botzo

Мнение от Botzo »

miteto написа:....Ти Бате много е лесно да го съветваш човека да "не се поддава на пропагандата на фръцли" оттука на мекото (правейки 5 бона на месец по твои думи)....
Да. Само че батето напоследък лесно забравя.
Как беше ......... почваше се с 3000 и се скачаше на 5000 и после разните там екстри.
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Таратор написа:Колко е тва над 900, 1 000 000 ли? Я вземи се конкретизирай.
480 Евро, ти къде си живял бай де уей? Нито е чудно нито е необичайно това ниво за АйТи.

Но определено не бих се върнал в родината!
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Мерси, че се уточни. Думите ми се потвърдиха. Аз не съм комп. спец., но това не ми пречише да взимам по едно време 1300 лв заплата.
Изображение ... и в темите също!
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

прав е Любо, Тараторе , аз посрещах на летището един такъв миналата седмица и му се чудех за кво емигрира,ама той кацна и право на интервю ,а на следващия ден - и на работа.
Извод:
който може го може навсякъде

За кое е прав и за кое аз не съм прав? И що не кажеш кво работи тоя човек.
уебдизайн Тараторе- това е работил , това и започна тук.
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

THC написа:
прав е Любо, Тараторе , аз посрещах на летището един такъв миналата седмица и му се чудех за кво емигрира,ама той кацна и право на интервю ,а на следващия ден - и на работа.
Извод:
който може го може навсякъде

За кое е прав и за кое аз не съм прав? И що не кажеш кво работи тоя човек.
уебдизайн Тараторе- това е работил , това и започна тук.
Темата за IT специалистите и пласмента им многократно е разисквана. С тва трябваше да започнеш. Защо ли няма един електротехник или дърводелец дошъл с оферта за работа и започнал на втория ден?
Изображение ... и в темите също!
Заключено