КРАЙ
КРАЙ
"спечелена битка, но не и войната"
всичко свърши - паспортите са в ръката ми, резервацията също.
една година и половина време, нерви, пари и др. са зад гърба ни.
имам право на 10 минути радост и щастие - сигурно последните 10 в следващите пет години, но са си мой и им се кефя.
пожелавам на всички същото чувство. Иво
имам право на 10 минути радост и щастие - сигурно последните 10 в следващите пет години, но са си мой и им се кефя.
Последно промяна от pumpy на Сря Ное 19, 2003 4:54 pm, променено общо 1 път.
Re: КРАЙ
Браво Иво, много се радвам за вас. Нали знаеш, за да спечелиш "войната" (да имигрираш успешно), спечелването на тази битка (визата) е просто задължително. Мисля че радостта ти е съвсем заслужена и не е нужно да е само 10 минути.poumpy написа:"спечелена битка, но не и войната"
:partytime: :partytime: :partytime:
Иво, честито и от нас!!!!!
Какви ти десет минути! Такова щастие , според мен не може да се измери само в 10 минути и въобще има ли измерителна единица за него???
Сега се отпуснете, полейте така дългоочакваните визи и се наслаждавайте на живота!
Повече усмивки и щастие ви пожелаваме в новата ви родина Канада!

Какви ти десет минути! Такова щастие , според мен не може да се измери само в 10 минути и въобще има ли измерителна единица за него???
Сега се отпуснете, полейте така дългоочакваните визи и се наслаждавайте на живота!
Повече усмивки и щастие ви пожелаваме в новата ви родина Канада!

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Честито Иво!
Но защо си даваш само 10 минути???
Бъди ларж, отпусни си поне 12!!!
Празнувай здраво, и нека не си мислим, че в Канада няма да се усмихваме, да бъдем весели и няма да можем да изпием по бира с приятели... Е, може да не е веднъж седмично, а веднъж месечно, но ако човек има желание, ще намери и начин...
Успех и
!

Но защо си даваш само 10 минути???
Бъди ларж, отпусни си поне 12!!!

Празнувай здраво, и нека не си мислим, че в Канада няма да се усмихваме, да бъдем весели и няма да можем да изпием по бира с приятели... Е, може да не е веднъж седмично, а веднъж месечно, но ако човек има желание, ще намери и начин...
Успех и

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
-
- Обратна връзка:
Прав си Киипъре, това не е КРАЙ, това е едно ново началоKeeper of the 7 keys написа:Abe chovek, kakvi sa tia zaglavia na temata ti?
Pomislih, che sa te otriazali i si svurshil s procedurata....
A minutite moje da sa mnogo poveche. Trudno e naistina, no nie tuk sme shtastlivi vsiaka edna minuta i nito za moment ne sme sujaliavali, che sme vzeli tova reshenie.
Haide chestito !

вярно, че заглавието е малко провокативно, но зам това наистина е края на един много досаден етап на чакане и чакане и чакане. нищо не зависи от теб - всяка сутрин ставаш и чакаш или писмо или медицински или някакво друго хрумване на някой имиграционен служител. и така си минават дните. през това време си в едно застинало положение в семейния и професионален живот, защото просто не знаеш какво те чака утре - е вече знам сега вече зависи от мен в много по-голяма степен.
10х на всички за бодрите думи - ат е да знаеш, че все пак познаваш някой, било то и задочно в тази Канада и ме някой те знае било то и с ник от един форум. да сме живи и здрави да се запознаем някой ден и на живо. а аз ще продължа да пиша и за новите премеждия живот и здраве, които започват другата година. Иво
10х на всички за бодрите думи - ат е да знаеш, че все пак познаваш някой, било то и задочно в тази Канада и ме някой те знае било то и с ник от един форум. да сме живи и здрави да се запознаем някой ден и на живо. а аз ще продължа да пиша и за новите премеждия живот и здраве, които започват другата година. Иво