lele, jenite sa stanali predmeti i po sveta...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

lele, jenite sa stanali predmeti i po sveta...

Мнение от KolioBalkanski »

dnes chetoh neshto ot edna BG jena jenena za chujdenec i se zachudih, mnogo li BG jeni se jeniat za chujdenci i eto kakvo otkrih:

http://www.google.ca/search?q=bulgarian ... l=en&meta=
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Joy

Мнение от Joy »

Защо си толкова категоричен,че всички,които са омъжени за чужденци са "предмети"? Може би статистиката би те навяла на мисли какво представлява българския мъж?
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Joy, zashto priemash vsichko tolkova lichno i kato che li e nasocheno sreshtu teb?
Tujnoto e, che naistina ima desetki hiliadi bulgarski (a syshto ruski i kakvi li ne drugi) jeni, koito iskat da se omujat za chujdenec s edinstvenata misul da se mahnat ot Bulgaria i da sa po-bogati. Koeto vsyshtnost ne e chak tolkova losho, vseki ima pravo na svoia izbor.
Oshte po-tujnoto e, che goliam broi ot tezi jeni volno ili nevolno stavat beli robini po celia sviat. Moje bi tova iska da kaje i Kolio. Az pone ne usetih toi da iska da obijda jenite....
Di ana
Обратна връзка:

Мнение от Di ana »

Tajno e Keeper i oshte po tazno shte stava...
Prichinata za tova e ne samo ikonomicheska,no i izkrivjavaneto na cennostnata sistema prez poslednoto desitiletie,koeto pak e prjak rezultat ot neradostnoto ni bitie...
Eto ti go zatvorenia krag i motivaciata na mnogo zeni savsem saznatelno da se zenjat za chuzdenci s cel finansovo blagopoluchie,koeto v 80% ot sluchaite si e chista iluzia....
Minalia mesec napravih zapitvane kak stava s avstraliiskite turisticheski vizi,ei taka iskah da otida na gosti pri priatel.Okaza se che Australia oficialno ni prichisljava kam stranite ot tretia svjat i tam mozesh da otidesh samo na gosti na rodnina,a ako e priatel kakto v moja sluchai choveka trjabva da garantira dohodi i da ostavi 10 000$ v cash za men dokato si zamina!!! :shock:
Saveta na sluzitelkata ot firmata beshe: "Ne mozesh li da se omazish za nego?Po lesno shyte ti se uredjat neshtata..."
Poveche ne se obadih tam,a poseshtenieto za Australia go ostavih za sled kato vzema canadskata residencia...a na moja poznat vaobshte ne mu i spomenah....
Za sazelenie mnogo momicheta dnes ne vizdat smisal da se borjat s vjatarni melnici i da se dokazvat sled kato ima tolkova maze ,koito sa gotovi da zaplatjat komfortnoto im sashtestvuvane....
A cena vinagi ima ,no kakto vsichki izkushenia v nachaloto se vizda samo lustroto na neshtata...
Neotdavna edin kolega amerikanec shegovito spomena ,che kogato predlozish brak na amerikanka tja predi da ti otgovori ti urezda sreshta s advokata si....
Eto ti ja i poziciata na mazete ,koito tarsjat brak s momicheta ot tretia svjat....hem se chuvstva poveche gospodar na polozenieto,hem tezi momicheta ne sa zahitreli dostatachno ,za da imat iziskvania kam finansite mu...a i nakade shte hodjat kato znajat kakvo gi chaka tam otkadeto sa doshli...
Ne iskam da zvucha kato blustitel na morala i vapreki che kazvam tezi neshta ne osazdam nikogo....vseki pravi svoja izbor i si nosi posledicite mnogo chesto cjal zivot.
Az lichno predpochetoh da se zahvana s dalgite proceduri za emigracia i ne sazjaljavam za izbora si!
Dano vsichko zavarshi uspeshno i na dashterja mi da ne i bade otkazvana rabota zaradi pasporta ,kakto na men i da ne se nalaga da tarpi komentari samo zashtoto geografski e imala "neshtastieto" da se rodi na Balkanite!
Uspeh na vsichki: Di

P.S Hey...ne kazvam che sam dala obet da ne se omazvam za chuzdenec... :P ...
Chovek nikoga ne znae,no to shte e po drugi prichini!!! :wave:
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Миналата година един мой познат заведе 3-ма канадци в Бг.Единия си носеше... походно легло :shock: Нe znael къде отива... А моят познат преди ги заведе по магазините да се облекат като хората и да не го излагат с карираните си ризи...Стояха 3 седмици там и единия го ожениха за нула време за фризиорка,която не знае една английска дума...Брат му на въпросния си паднал по друга девойка от бранша на Биад-кръчмата...Не се ожени,но пък се върна много влюбен.Такива жени не бил виждал никъде.Сигурно и такъв секс не е виждал :wink: Та не се учудвам,ако чужденци си падат по бг жени,болшинството са красиви,а дали имат нещо в главата е отделен въпрос /имам предвид подрастващите/.И след като има много такива будали като "нашите канадчета",защо някоя да не се възползва?Не че такъв брак ще оцелее,но нищо не се знае.Всеки си търси късмета някъде :wink:
pumpy

Мнение от pumpy »

и аз мисля че JOY не трябва да се засяга. всеки сам си избира какво да прави в живота и ако единственото които може да прави е да си вдига краката то си е намерил начина и не ми се вя вярва че проблема е само в българските мъже. въпрос на възприятия....
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Кума Лиса написа:Миналата година един мой познат заведе 3-ма канадци в Бг.Единия си носеше... походно легло :shock: Нe znael къде отива... А моят познат преди ги заведе по магазините да се облекат като хората и да не го излагат с карираните си ризи...Стояха 3 седмици там и единия го ожениха за нула време за фризиорка,която не знае една английска дума...Брат му на въпросния си паднал по друга девойка от бранша на Биад-кръчмата...Не се ожени,но пък се върна много влюбен.Такива жени не бил виждал никъде.Сигурно и такъв секс не е виждал :wink: Та не се учудвам,ако чужденци си падат по бг жени,болшинството са красиви,а дали имат нещо в главата е отделен въпрос /имам предвид подрастващите/.И след като има много такива будали като "нашите канадчета",защо някоя да не се възползва?Не че такъв брак ще оцелее,но нищо не се знае.Всеки си търси късмета някъде :wink:
I must object - kvo im e na kariranite rizi?
Kappa windbreakers li sa po fashinable ili lanci kato verigi ili da se kapesh vednaj na sedmica
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Joy

Мнение от Joy »

Неее,не съм се засегнала изобщо!
Просто не мисля,че е добре да се обобщава по този начин...Аз знам за какво съм се омъжила за чужденец и в целите ми не е имало икономически мотиви...По-скоро отвращение от самовлюбения почти турски манталитет на българския мъж,свикнал всичко да му е принесено и да има в къщата си слугиня.Пак не е добре да се обобщава,че всички са такива,но по-голямата част все пак пасват на това описание...
Ако говорим вече за известна доза "продажност",което не бих нарекла в случая на брак с чужденец,то трябва да напомня,че "непродажни" хора не съществуват.Дори,когато бракът не е за чужденец,човек пак винаги добре си прави сметката за това до колко е подходяща партията,ако пък не я прави,по причина на "розови очила",често се случва впоследствие да съжалява.
Заключено