Zdraveite priateli !!!
Na men i semeistvoto mi ni predstoi da minem med.pregledi vav VITA ,no imam dve pritesnenia ednoto e 4e sam s alergia kam poleni i v momenta pia edni hap4eta za oblek4avane na problema ( ZIRTEK ).Ima li niakoi koito znae dali niama da mi napravi tova problem . Niama kak da gi spra dokato ne premine sezona na tsaftene tui kato nasledvashtia den polu4avam alergi4en obriv po tialoto .
Vtoroto neshto za koeto iskam da vi pitam e kakvi atributi triabva da ima izsledvaneto na saprugata mi za CITO-namazka .Posledniat pat kato i praviha na formuliara niamashe nito podpis nito pe4at .Prosto lekarkata vav VMA i kaza 4e vsi4ko e nared i tolkoz.
Molia daite saveti ako niakoi e minal po tozi pat !!! Blagodaria vi i USPEH NA VSI4KI VI !!! [/i][/b]
za zirteka ne znam, makar, 4e i deteto mi go priema..
za citonamazkata - moiata be6e s blanka ot ginekolog, na koiato be6e napisano v kakvo zdravoslovno systoianie sym v momenta i edna druga belejka, koiato se izdava ot laboratoriata v koiato e napravena citonamazkata.
i dveta dokumenta imaha zakrepeni kym tiah kasov bon,
podpisi i pe4ati na lrkariat izdal syotvetnata belejka.
citonamazkaka e validna mislia 4e 6 meseca ili 1 godina.
v MOM samo poglednaha rezultata, kazaha, 4e go priemat za veren i tova be6e.
uspeh i niama stra6no
Otnosno citonamazkata, na moiata blanka imashe data, resultata(nai-dobre e da e I-va grupa ili II-ra), podpis i pechat.
Za alergia predpolagam, che ne eproblem, mojebi shte gootbelejat samo v meditzinskite.
Mnogo kasmet i uspeh!
Naistina gaden problem sa tia alergii.
Po princip znam che tarsiat bolesti koito iziskvat posttoianni grizi, a do kolkoto mi e iasno alergiata ti e samo v opredelen sezon i ne bi tiabvalo da ti e prechka za medicinskite.
Viz lekarstvoto koeto vzimash moze da dade otrazenie v krav i urina, no za sazalenie ne znam nishto po vaprosa.
Se pak reshih da pisha za da stoi temata po gore i da moze da se nameri nekoj kojto znae da ti otgovori.
Относно лекарството, кръвните изследвания включват само HIV и Васерман. Може да има някакво отражение в урината. Ако се съмнявате, се консултирайте с личния лекар какво може да се направи по въпроса. Най-много като ви попитат дали взимате постоянно някакви лекарства, да споменете за този зиртек.
Mnogo blagodaria na vsi4ki za savetite .Taka ili ina4e imam tozi problem s alergiata i niama na4in da se izlekuvam .Ne moga i da spra da vzimam lekarstvoto .Shte otida na pregleda pak tam 6te se razbere .Az sam takav i niama kak da go promenia za moe sagalenie.Shte napravia kakvoto triabva pak da stava kakvoto 6te .Nali i utre 6te igree slantseto??? USPEH NA VSI4KI VAS !!!! Do skoro !!!
Главното - не се тревожи. В крайна сметка канадците да не са до един без алергии? Само като им погледнеш мегаполисите (задето и ний сме се запътили) получаваш пристъпи на астма, а пък те!
Zdraveite Priateli !!!
Dnes se obadih vav VITA i nai-otkrovenno gi popitah dali shte imam problem s tova 4e pia ZIRTEK za alergiata mi i jenata na telefona mi kaza 4e tova vaobshte ne se vzima v predvid .Interesuva gi dali niamash SPIN , HEPATIT ili niakakvo drugo seriozno zaboliavane . Tova me uspokoi mnogo .Predpolagam 4e dobre napravih . Znam 4e sultana obi4a smelite nali??? E obadih se i do MOM i si zapazihme 4as za 25.05 v 10:30 h .Ako ima drugi za togava da pishat . USPEH NA VSI4KI !!! Do skoro !!!
Бате Мани,
изобщо да не ти пука!
По въпроса с цитонамазките момичетата са ти описали всичко точно и ясно.
Когато те питат за заболявания отговаряш,че нямаш и толкова!!!
Изследванията на кръв и урина са рутинни и нямат за цел да откриват какви лекарства пиеш.Не са като при допинг контрола.
Така,че споко и много да не приказваш там....във ВИТА.
За написаното гарантирам.Можеш да ми вярваш.
Успех!
Zdrasti Elia !!!
Az sam MUJ . E pone si imam razni atributi , imam i sin na okolo 2 godinki . No vse pak maitap da stava nali . Ako se varnesh po-nazad v temata shte me razberesh !!! E USPEH na vsi4ki !!!