К'во ста'а с т'ва Канадко посолство в София???
- Дякон Игнатий
К'во ста'а с т'ва Канадко посолство в София???
Некой има ли нек'во инфо., щото така ми са ще ако го отворят скоро да са забърза и 'сичкото дивотия по-натам.....
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
В София все още няма Канадско посолство, а има само консулство! 

Животът не се измерва с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъхът ни !
http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
- Дякон Игнатий
Благодарско,за поздравите, поздрави го и ти от нас.Абе и ти са чувствай поздравен.Botzo написа:Дяконе,
аз за първи път чух това преди пивече от 2 години когато още не бях тук. Та ако съдим по темповете може да отвори врати когато ти се родят внуците в Канада.
п.п. Имаш поздрави от janyz![]()
А за посолство преди 2-3 месеца излезе инфо.,че Канада и Чили щели да отворят посолства до няколко месеца,та за това и питам....
Апропо,знам какво има Канада в София и какво няма.......
А на г-х Х мога само да му подам един Y
s
Да ви кажа аз какво разбрах, като престигнах в Монреал...
Не е добре да има посолство на канадците у нас от гледна точка на желаещите да имигрират. Говорих с едни украинци (а в Украйна има канадско посолство) и се оказва че процедурата протича много по-прецизно, в смисъл късат много повече хора. Тъй като се намират на място, канадците правят проверка лично на всичко каквото е декларирано. От Виена едва ли някой ще звъни в БГ, за да се интересува дали лицето Х наистина е работило в еди коя си фирма и какво точно е работило и по колко часа на седмица и т.н. А в Украйна такива проверки били за всички кандидати и за всички документи.
Така, че не се знае кое е по-добро.
Успех на всички!
Не е добре да има посолство на канадците у нас от гледна точка на желаещите да имигрират. Говорих с едни украинци (а в Украйна има канадско посолство) и се оказва че процедурата протича много по-прецизно, в смисъл късат много повече хора. Тъй като се намират на място, канадците правят проверка лично на всичко каквото е декларирано. От Виена едва ли някой ще звъни в БГ, за да се интересува дали лицето Х наистина е работило в еди коя си фирма и какво точно е работило и по колко часа на седмица и т.н. А в Украйна такива проверки били за всички кандидати и за всички документи.
Така, че не се знае кое е по-добро.
Успех на всички!
kanali
Spored men nai dobre pishtete istinata v docs zashtoto canadcite si imat nachini da proveryat vsyaka edna informacia ako imat nyakakvi samneniya dori i ot Rumania.
A za posolstvoto nyama da e zle da otvoryat i v BG zashtoto neshtata moje da tragnat po barzo.
Uspeh na vsichki v tova nachinanie
A za posolstvoto nyama da e zle da otvoryat i v BG zashtoto neshtata moje da tragnat po barzo.
Uspeh na vsichki v tova nachinanie

Go big or go home.
Re: s
И не само в Украйна. В Аржентина освен посолство има Delegacion de Quebec ама си е чиста проба посолство съз знаме и т.н. Та тарикати руснаци с измислен трудов стаж в Аржентина и даден на ръка сертификат за селекциа ги изловяваха и им блокираха процедурата. Нито еди не успя да мине метъра.holy написа:...От Виена едва ли някой ще звъни в БГ, за да се интересува дали лицето Х наистина е работило в еди коя си фирма и какво точно е работило и по колко часа на седмица и т.н. А в Украйна такива проверки били за всички кандидати и за всички документи....
Та наистина незнам дали ще е хубаво.

Евентуално с тези квоти напоследък може след 5г. да отворят. Но да не забравяме, че преди нямаше и консултство, а още по преди посолството в Букурещ беше всъщност в Белград.

- Дякон Игнатий
Фокси,ша ма извиняваш чадо,ама бих та запитал какъв пътнико-поток има от Австрия?foxxbatter написа:В голяма си част едно такова решение е на база брой маймуни. Или казано политически коректно човеко-поток и колко хартия и заетост генерира това. Имиграцията от БГ в Канукленд не толкова голяма още както и от тук не припкат много бизнеси в БГ-то.
Евентуално с тези квоти напоследък може след 5г. да отворят. Но да не забравяме, че преди нямаше и консултство, а още по преди посолството в Букурещ беше всъщност в Белград.

Та в тоя ред на мисли канадците са си районирали работата ,си мисля аз.....
Само ако ми позволиш да та светна ( да не живееш в тъмнина,чадо),посолсвото в Букурещ иззе функциите на Белградското поради извесни причини на всички и не е имало никаква "всъшност" по този въпрос.
Видно е ,че в Букурещ имат бая работа като се взема предвид пътнико-потока от Централна и Източна Европа.
- Дякон Игнатий
Фокси , чадо, не та разбирам нещоfoxxbatter написа:Как да ти го кажа Дяконе, ела в Мтл от Враца да ми цепнеш мрака

А т'ва за идването го имай за уредено ( с божията помощ).
Да ти цепна мрака?....? не, не го разбирам.........
Ей палавник ти ,а ........