Livadata na saseda e vinagi po-zelena...
Livadata na saseda e vinagi po-zelena...
Poradi tazi prichna preminah patia Singapore-USA-Germany-
Canada. Za sajelenie se okaza che navsiakade si ima minusi-
koito ni se nabivat v ochite, i pliusove - koito
preuvelichavame. Edno e sigurno obache - standarta v tezi
strani e gore-dolu ednakav i chovek triabva da se
koncentrira, a ne da si gubi vremeto v "pateshestvane" i
"gonene na Mihalia". Za sebe si veche znam - kato mi mine
tekushtia dogovor dogodina, se vrashtam v Canada i poveche
ne mardam.
Na tezi, koito sa nedovolni - kadeto i da ste shte si
ostanete nedovolni, ako jiveete s naglasata che ima idealno
miasto na tozi sviat. Znam go ot opit..
I nedeite si preizchisliava zaplatite v Evro ili US$ -
chovek harchi parite si tam, kadeto gi izkarva i niama
znachenie kakva e stoinostta im drugade..
Posledno: Singapore is the most fun and GOOD food !
Canada. Za sajelenie se okaza che navsiakade si ima minusi-
koito ni se nabivat v ochite, i pliusove - koito
preuvelichavame. Edno e sigurno obache - standarta v tezi
strani e gore-dolu ednakav i chovek triabva da se
koncentrira, a ne da si gubi vremeto v "pateshestvane" i
"gonene na Mihalia". Za sebe si veche znam - kato mi mine
tekushtia dogovor dogodina, se vrashtam v Canada i poveche
ne mardam.
Na tezi, koito sa nedovolni - kadeto i da ste shte si
I nedeite si preizchisliava zaplatite v Evro ili US$ -
chovek harchi parite si tam, kadeto gi izkarva i niama
znachenie kakva e stoinostta im drugade..
Posledno: Singapore is the most fun and GOOD food !
-
Re: Livadata na saseda e vinagi po-zelena...
Sushto taka moje da se jivee dobre navsiakude nezavisimo kude.
Zavisi kak shte si go napravish!
Zavisi kak shte si go napravish!
Re: Livadata na saseda e vinagi po-zelena...
Абсолютно те подкепям. Искам само да споделя какво ми се случи вчера. Бях на едно парти и се запознах с един странен образ. Естествено стана въпрос кой от къде е и не щеш ли се оказа, че той е от Швейцария. Бях безкрайно учуден и естествено го попитах, какъв дявол търси в Канада, а той съвсем сериозно ми отговори, че стандарта в Канада бил по-висок от този в Швейцария. Заплатите по-малки но и цените много по-ниски... Вече познавах двама французи и един германец които бяха на това мнение, но швейцарец, това вече е прекалено...palavec написа:Na tezi, koito sa nedovolni - kadeto i da ste shte si
Vladi to po taya logika nay dobre v Balgariya ,zaplatite malki ,no i cenite super niski.Za men m/u standart i kachestvo na givot ima razlika ,ne e opredelyashto saotnoshenieto ceni /zaplati.A kakvo e opredelenieto za kachestvo na givot zavisi ot individa kakvi sa mu preoritetit,edin haresva edno ,drug drugo.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
taka ebateto написа:Vladi to po taya logika nay dobre v Balgariya ,zaplatite malki ,no i cenite super niski.Za men m/u standart i kachestvo na givot ima razlika ,ne e opredelyashto saotnoshenieto ceni /zaplati.A kakvo e opredelenieto za kachestvo na givot zavisi ot individa kakvi sa mu preoritetit,edin haresva edno ,drug drugo.
i palavec e prav samo deto az sam navit da pravia 30 bona v US vmesto 40 v canada
shtoto ne e vse taia
v ccanada opredeleno e po skapo i taxite sa po golemi
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Samoi spodeliam kakvo mi se sluchi...bateto написа:Vladi to po taya logika nay dobre v Balgariya ,zaplatite malki ,no i cenite super niski.Za men m/u standart i kachestvo na givot ima razlika ,ne e opredelyashto saotnoshenieto ceni /zaplati.A kakvo e opredelenieto za kachestvo na givot zavisi ot individa kakvi sa mu preoritetit,edin haresva edno ,drug drugo.
Бате, стига си разсмивал публиката!bateto написа:... Vladi to po taya logika nay dobre v Balgariya ,zaplatite malki ,no i cenite super niski...

Ами щом го предпочиташ, що не си стоя в България да правиш по 20к ?!? Хем щеше да си живееш живота, хем досега щеше да си си купил хотелчето на морето!! ... Ама май да правиш 40к в Канада се оказва доста по-лесно отколкото да правиш 20к в България ?!?bateto написа:....I az predpochitam da pravya 20k v Balgariya na vmesto 40k v Canada ,stoto i parite sa drugi i givota larg,a tuk samo bachkane i snyag.

Tz,s 20k na godina v bg. nyamashe da si kupya hotelcheto,za tova doydoh tuka,inache gi izkarvah ,che i po veche .na momenta ne moga da se varna stoto si zagubih poziciite v biznesa i ste mi e trudno da zapochna otnovo,svarzano e s pari vse pak .No men ne me e strah ,az moga da pravya pari i tuk i tam ,tryabva mi samo malko vreme ,stoto sam ot skoro tuk,no tam po mi haresva .No nemoga da razbera zashto balgarite imigranti se izgivyavat v rolyata na disidenti i represirani ikonomicheski,nyakoy zamislyal li se e za sebe si i davalli si e otkroven otgovor che na kriviya *** valnata mu preche.