Ami Medicinata

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
dokidok

Ami Medicinata

Мнение от dokidok »

Nqkoi beshe popital za adwokatite, ta reshih i az da popitam za medicinata, kak stoqt neshtata. Imam diplpoma za medicina i staj 4 godini blizo, no me samnqwa da uspeq da prirawnq diplomata si w blizkite 5 godini. Ezika e problem razbira se, osobeno pri profesiite swarzani s hora, no wse pak dali e wazmojno sled nqkolko godini...................
Mai e po-dobre da wzema 12 klas na credit programs i da kandidatstwaam neshto w oblastta na medicinata ili ima i drug po-dobar wariant?
Kade w Toronto e nai-dobriqt universitet za izgotwqne na evaluation?
Kade w Toronto moga da si naprawq legaliziran prewod na diplomata ot u4ilishte?
Аватар
Koko

Re: Ami Medicinata

Мнение от Koko »

dokidok написа:Nqkoi beshe popital za adwokatite, ta reshih i az da popitam za medicinata, kak stoqt neshtata. Imam diplpoma za medicina i staj 4 godini blizo, no me samnqwa da uspeq da prirawnq diplomata si w blizkite 5 godini. Ezika e problem razbira se, osobeno pri profesiite swarzani s hora, no wse pak dali e wazmojno sled nqkolko godini...................
Mai e po-dobre da wzema 12 klas na credit programs i da kandidatstwaam neshto w oblastta na medicinata ili ima i drug po-dobar wariant?
Kade w Toronto e nai-dobriqt universitet za izgotwqne na evaluation?
Kade w Toronto moga da si naprawq legaliziran prewod na diplomata ot u4ilishte?
Мисля че написаното за юристите важи в голяма степен и за докторите - трябва да се учи наново, при това приема за доктори е много ограничен.
По въпроса за легалиризан превод - на мен ми свърши работа превода правен в България, така че на този въпрос не мога да ти отговоря, но сигурно не е трудно да се намери преводач в Торонто.
За евалюиране - може би University of Toronto, но ако наистина искаш да учиш медицина, по-добре провери кой е най-добрия университет в който може да кандидастваш (не е задължително да е в провинция Онтарио) и съответно си евалюирай дипломата там.
Заключено