Откога и защо се сравняваме с арабите от Саудитска Арабия ? Какво знаем за тях ? Дали въобще работят и им се налага да доказват нещо и пред кого ? Този какво се е объркал насам, че и за хирург се пробва ? Може да е на специализация и да си е купил и болницата и екипа и пациента за да се учи, всичко може, но паралела с нас е малко ...
Може да е малко общото всъщност,но отъждествяването е неизбежно...И аз и той сме чужденци, и честно казано, когато стана споглеждане "кой го е пуснал тук тоя бе"-демек, почувствах малко камъни и в моята градина...

За местните, ние сме чужденци-и аз и той.
Искам да уточня, че той не е иммигрант, обаче! Иначе никой току-така не би го пуснал...Той е тук по програма за обмяна на опит,а значи,достатъчно заслужил в страната си хирург (или такъв с връзки,знам ли...) Дочух впоследствие коментари от рода..."добре,че лекарите-иммигранти не ги пускат лесно".

Беше казано в най-добрия смисъл, като се добави,че първо трябва да се докажат, с което съм съгласна принципно, но пак ми стана криво...
Ako i dvamata hirurzi biaha quebecois "pure laine" zakluchenieto shteshe da e: "Kakakv losh(nekaduren) hirurg!"(drug e vaprosa dali edna greshka, bila tia i ot tolkova goliamo znachenie govori za nekadarnost)
Грешиш! Първо е минимален шанса да се случи подобно нещо на кебекуа (никой не би го пуснал да работи сам преди да се е доказал милиони пъти пред изпитващи) и второ, грешката е недопустима за хирург. Може по невнимание да се замърси инструмент, но неадекватната му реакция, фактът, че не си даде никаква сметка, са недопустими.Да не говорим,че удължи операцията с поне половин час, а бебчо беше отдавна под упойка...