Моето интервю :(

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
rose

Мнение от rose »

Може да звучи като клише, обаче на мен лично много ми харесва: "Когато губим, не знаем какво печелим!" :lol:
Аз трудно бих се отказала и ако ме бяха върнали щях да изчакам да ми се обадят и да видя какво ще стане... :wink:
Не си си затворил сам пътя, просто така се случило!
Понякога наистина се чудя, на какъв огън ни печат докато ни допуснат до страната си! А какви екземпляри съм виждала тук, които дори думичка на френски не могат да обелят, да не говорим за китайците, които дори не могат да прознесат непознатите за тях звукови съчетания... :?
Но изход винаги има, ако не тук то някъде другаде, да се откажеш е най-лесното решение...
А има и английски провинции...
BiskVitkA

Мнение от BiskVitkA »

Желая ти успех - и като ти се обади въпросния господин да не се шашнеш пак.... :wink:
Аватар
some

Мнение от some »

Sorry za sluchkata!
Ne univaj, viz kolko hora sme s teb !
Kato ti stane se edno i she mozesh da se predstavish po dobre, panikata naistina e losh savetnik.
Udari mu nekolko :beer: :beer: :beer: :beer:
da ti se otpusne duchichkata, kazi si kvo tolkova i kato se obadi gospodina she si tok.

Uspeh !!!
bateto

Мнение от bateto »

Я са стегни малко,както много форумци тук обичат да се изразяват -Канада не е рая.Върви се почерпи по тоя повод,може и да е за добро.
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Хей! съжалявам за теб...Наистина си е гадно...от 2 седмици страдам със всеки "скъсан" или почти скъсан... :?
Виж ако това може да те успокои малко...първата седмица когото скъсаше...и нас също :evil: ...просто казваше - наново всичко...
Следващите 2 седмици казва...ще помисля и ще се обадя....
На вас поне ви дава още малко шанс!!!! Защо тогава си отричаш късмета...?!
Никога не се отчайвай...живота е хубав ...каквото и да става ! Ама никога няма да разбереш хубавото му...ако не знаеш лошото какво е...нали така?
Хайде сега по-смело...и следващия път - да ги разбием!!!!! :twisted: :twisted: :beer: :beer:
Аватар
rose

Мнение от rose »

Ама аз наистина не мога да разбера, защо има толкова скъсани хора на тази сесия... :nenam:
Да не би да са намалили квотата за българи? Като гледам Монреал е пълен с румънци, почти всички са на социал, а да не говорим колко са усведомени и си търсят правата докрай, за разлика от нас българите. Курсовете по френски са пълни с румънци, китайци и араби. Нас ни гледат под микроскоп на тези интервюта и не допускат хора без висше образование, без стаж, а езика просто няма да коментирам... :?
Моят съвет е бъдете по-уверени на интервютата и си мислете, че Канада не може без вас, а не вие без нея! :wink:
Аватар
kalite
Обратна връзка:

Мнение от kalite »

Благодаря ви приятели за милите и окуражаващи думи. Наистина имах нужда да 4уя такива прекрасни думи от приятели (въпреки 4е с пове4ето се познаваме задо4но пак сте ми приятели). Това е цяло богатство да имаш толкова много приятели съпри4асни с болката ти . Благодаря още веднъж на вси4ки. Това е най-прекрасното място в интернет и безценен помощник , изто4ник на информация , място където можеш да споделиш и щастливите мигове и тъжните моменти от житието си. Оби4ам ви вси4ки! Благодаря ви 4е ви има.
Днес ве4е мъкатя я няма в известна степен . От цялата тази работа оставам със смесени 4увства. Имаше добри и лоши моменти , които разбира се никога няма да забравя.
Решението което взех след като ве4е съм спокоен и уравновесен е да се възползвам от евентуално предложения ми втори шанс. За трети няма да имам сили и желание . Обещавам да се представя блестящо на втория. Но за запо4ване на нова процедура - изключено! Аз съм 4овек с принципи и единият от тях е да не моля някого втори път за нещо каквото и да ми струва. Приемам го като нежелание да ми бъде удовлетворена молбата или пък изобщо не да 4ули какво ги моля. Аз и без това много рядко моля за нещо. Твърдо съм решен да не остана в България , затова при лошо сте4ение на обстоятелствата задължително ще пробвам в друга държава . Ще съжалявам само 4е няма да е френскоговоряща , но ще се наложи да нау4а англииски по добре от това което е в момента. Ще съжалявам и за приятелите и познатите които са в канада и за тези които по късно надявам се ще отидат. Ще съжалявам и за монреал , в който така силно желаех да се установя. Но така е решила съдбата. Не мога да направя нищо пове4е.

Извинете ме много , 4е се поолях както винаги в писанията си .
Като споделям се разтоварвам. Леко егоисти4но , защото натоварвам другите , но нали на мен ми става по леко . . .

Щях да кажа сбогом , но си отвярям врати4ка за последен път.

Живота наистина продължава. Имам все пак прекрасна съпруга , три де4ица и доходна работа (нямам нито едно от трите). Май само здраве имам и вас приятели.
Rien de mieux que du sexe avant de dormir
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

1.Ти никого за нищо не молиш на тези интервюта-просто доказваш себе си там,своите сили и знания.
2.Любим мой принцип"Не прави нищо,за което после да съжаляваш",а ти още от сега си взел да съжаляваш.
3."По-добре късно,отколкото никога"
Хайде,стягай се по-бързо.
Аватар
kalite
Обратна връзка:

Мнение от kalite »

Мисля 4е от това пове4е не мога да се стегна. А това за което молех се изява в молбата за селекция. А за това дали ще съжалявам или не едва ли ще разбера някога. Мисля 4е щях да съм щастлив там . Затова съжалявам.
BiskVitkA

Мнение от BiskVitkA »

...както ти е казал батето....може и да е за добро :wink: Изображение
Аватар
kalite
Обратна връзка:

Мнение от kalite »

nadqvam se da e za dobro . weroqtno shte da e za dobro no kak moga da razbera kakvo shte izpusna\?
Аватар
edelwais

Мнение от edelwais »

пич, не го приемай толкова навътре. доколкото разбирам именно това ти е бил проблема - стрес. първо, разбери, че апликацията ти не е молба, просто две страни се срещат и се опитват да установят дали ще са си взаимно полезни. ако не те, някои друг ще те оцени. второ, когато изпитващия ти се обади, с думи прости му обясни, че напълно осъзнаваш какво впечатление си оставил у него, и че това не е истинският ти облик. просто имиграцията в канада за теб е толкова важна, че си се спекъл. предполагам, че той ще ти се обади с подготвено решение, но ако имаш възможност, кажи му, че ако зависи от теб си готов да се явиш на интервю още утре, където можеш да му покажеш, че нямаш проблем с езика.

стискам ти палци!
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Аватар
kalite
Обратна връзка:

Мнение от kalite »

to4no tova vyznamerqvam da mu kaja . tova pone ne e samo moe mnenie i smqtam 4e e mnogo umesno. Taka misleiki si snoshti reshih da podhodq po tozi na4in. az taka ili ina4e shtqh taka da napravq . ne sym konfliktna li4nost , no taka mi idva da mu teglq edna maina ,no etiketa mi ne go pozvolqva pone v oficialnite slu4ai. ina4e si psuvan na volq i nikoi ne moje da mi go otneme. nali sym si galanten i iziskan ne moga da nagrubqvam 4oveka taka.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Не се плаши, отпусни се!
Преди следващото интервю изджасай един валериан и смело напред!
В Канада не е чак толкова хубаво, че да не те пуснат! :D :D :D :D :D
Учи френски, подготви се да можеш да вържеш 5-6 изречения на ингилизки и немаш грижи!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Смело, човече! Сега звучиш по-бодро! Има шанс да се съвземеш и да покажеш на какво си способен! Късмет!
Невъзможното е предизвикателство!
Заключено