петъка (31.10) ma femme Валя a perdu една найлонова торбичка в бирарията "Бохеми". В нея е имало чадърче и книжка "Чичо Томовата колиба" (взета от библиотеката на френския център, заради нея е зора). Ако някой има information за въпросната торбичка, ще му бъдем tres reconnaissantes
Въпросче към петъшните Бохемци...
Въпросче към петъшните Бохемци...
Здравейте,
петъка (31.10) ma femme Валя a perdu една найлонова торбичка в бирарията "Бохеми". В нея е имало чадърче и книжка "Чичо Томовата колиба" (взета от библиотеката на френския център, заради нея е зора). Ако някой има information за въпросната торбичка, ще му бъдем tres reconnaissantes
- Rosi i Bobi
Банда, пликчето с книгата от Френския Културен Център, което
се "загуби" на последната среща в петък в Бохеми... и което толкова
усилено търсихме
... се намери!
Хората, които по грешка са го взели, ни писаха тази сутрин
на мейла да кажат, че е у тях!
Дишайте спокойно, все още няма крадци между нас
И няма да се налага
да се черви никой във Френския Културен Център, нито пък да плаща за
изгубената книга!!!
Tout est bien qui finit bien!
До петък!
Поздрави,
Роси и Боби
се "загуби" на последната среща в петък в Бохеми... и което толкова
усилено търсихме
Хората, които по грешка са го взели, ни писаха тази сутрин
на мейла да кажат, че е у тях!
Дишайте спокойно, все още няма крадци между нас
да се черви никой във Френския Културен Център, нито пък да плаща за
изгубената книга!!!
Tout est bien qui finit bien!
До петък!
Поздрави,
Роси и Боби
- Don Tomat
- Обратна връзка:
Забравена запалка
До тези които бяха на срещата в петак в "Бохеми"!
Забравих си на масата една метална запалка, която като я отвориш в долния край свети червено, моля някой ако я е прибрал да ми се обади, ще му бъда много благодарен.
Р.S. Срещу мен седеше Godis
Забравих си на масата една метална запалка, която като я отвориш в долния край свети червено, моля някой ако я е прибрал да ми се обади, ще му бъда много благодарен.
Р.S. Срещу мен седеше Godis
------------------------------------------------------
Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му!
Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му!
Re: Забравена запалка
:saint: Аз съм невиненDon Tomat написа: Р.S. Срещу мен седеше Godis
- IvHaydu
- Хайдутин на годината

Здравейте!
В петък на срещата забравих да си взема черно дипломатическо куфарче от крокодилска кожа (от крокодил-негър
), съдържащо безименни ценни книжа на стойност 134 милиона щатски долара. Ако някой го е прибрал, моля нека ми го върне, че съвсем я закъсахме с джобните тази седмица!
Май бая бири (или други напитки) са се изпили в "Бохеми" през миналия петък... Някой ако отвори бюро "Загубени и намерени вещи" - милионер ще стане..
Поздрави на всички и до следващия петък, ако се оправя дотогава (а засега нещата не вървят натам
) - ще се видим...
В петък на срещата забравих да си взема черно дипломатическо куфарче от крокодилска кожа (от крокодил-негър
Май бая бири (или други напитки) са се изпили в "Бохеми" през миналия петък... Някой ако отвори бюро "Загубени и намерени вещи" - милионер ще стане..
Поздрави на всички и до следващия петък, ако се оправя дотогава (а засега нещата не вървят натам
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Kolko Biri izpihte?
Abe vie po kolko biri izpihte
)
-
Keeper of the 7 keys
- Обратна връзка:
-
Keeper of the 7 keys
- Обратна връзка:
Ne pomnia da sum kazval kogo tochno imam predvid 
A za men Am-gul v po-goliamata si chast e polojitelen geroi.
Naistina e malko, zlobno choveche, koeto se opitva da nameri istinskoto si az. No dylboko v nego se useshta niakakva dobrota. To iska da byde kato drugite, iska da byde priatel s niakogo, da byde polezno. No prosto ne moje da nameri vernia put, za da go napravi.
Moje bi, ako se prestrashi i se pokaje pred horata, ako kaje koi e vsyshtnost - sigurno shte nameri niakakvo uspokoenie.
No dotogava shte si ostane prosto Am-gul - koito se luta mejdu dobroto i zloto i tursi sebe si......
A za men Am-gul v po-goliamata si chast e polojitelen geroi.
Naistina e malko, zlobno choveche, koeto se opitva da nameri istinskoto si az. No dylboko v nego se useshta niakakva dobrota. To iska da byde kato drugite, iska da byde priatel s niakogo, da byde polezno. No prosto ne moje da nameri vernia put, za da go napravi.
Moje bi, ako se prestrashi i se pokaje pred horata, ako kaje koi e vsyshtnost - sigurno shte nameri niakakvo uspokoenie.
No dotogava shte si ostane prosto Am-gul - koito se luta mejdu dobroto i zloto i tursi sebe si......
Само като си помисля че руснаците викат на Путин -> Ам-гъл, и падам под масата.Keeper of the 7 keys написа:A za men Am-gul v po-goliamata si chast e polojitelen geroi.

-
Keeper of the 7 keys
- Обратна връзка: