на 18 април съм на медицински, а се разболях :((

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
lidiya
Обратна връзка:

на 18 април съм на медицински, а се разболях :((

Мнение от lidiya »

Моля за съвет...
Запазих си час за медицинските на 18 април, а ме хвана страшен гърлобол тази нощ. То не се чувствам добре от няколко дена ама се мъча тука с едни смучещи лекарства и витамини...обаче май загазих.
Може ли някои да ме посъветва, какво да правя...даже от работа се освободих за понеделника, а то... :(
Знам, че не бива да пия антибиотик и не пия, но дали ако ме видят така понастинала ще си пропилея времето или не.

Благодаря Ви предварително :D
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

На медицинските те изследват за доста по-тежки болести от гърлобол.Недей да пиеш антибиотик,че ще ти промени кръвната картина.Не мисля,че настинката ти ще попречи на мед.ти.
Stanislav

Мнение от Stanislav »

lidiya, na 12 biah na izsledvania i az ne biah mnogo dobre, bole6e me garlo, ka6liah. Niamah nikakvi problemi ili pone ne sa mi se obadili o6te :) Samo kato praveh regnenovata snimka, doktorkata kaza 4e ako sa mi vazpalenie drobovete moje da e problem i 4e po princip triabva da sam napalno zdrav kato ia pravia.
ne mislia 4e 6te ima6 kakvito i da e problemi s izsledvaniata, taka 4e smelo napred ...
lidiya
Обратна връзка:

Мнение от lidiya »

благодаря за бързите отговори :)
и аз се надявам да нямям проблем, но реших да попитам за всеки случаи. верно - малко съм шепнеща, но не мисля, че ми има нещо на дробовете. надявам се да се посъвзема до понеделник.
благодаря отново.... :P :P :P
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

lidiya, ако много се притесняваш знай, че имаш вариант да се обадиш в МОМ и да отмениш датата за деня и да си запазиш за друг ден и час.

Успех!
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
izi

Мнение от izi »

от 5 години лекувам семейството си с хомеопатия и никой от нас не е пил антибиотици. Децата ми вече не искат и да чуят за антибиотик. Аз лично при грип, с хомеопатията за два дни съм на крак. Но лекарството трябва да бъде определено от лекар-хомеопат, защото това,което е подходящо за мен, не е подходящо за теб, независимо,че симптомите може да са горе-долу еднакви.
Аватар
Dalia

Мнение от Dalia »

Пуснах ти Л.С.
izi

Мнение от izi »

Какво стана? Имаше ли проблем с медицинските?
lidiya
Обратна връзка:

Мнение от lidiya »

zdraveite :)
problemi niama6e. vsi4ko mina mnogo byrzo /kato izklu4a 4akaneto pred o4en kabinet 40 min., a nie s da6teria mi minahme dvete za 3 min ob6to/.
dovolna sym 4e ne ni syzdadoha problemi i malko razo4arovana, 4e za men tezi mediciski biaha to4no kato popylvane formalno na neobhodimi grafi v computara i ni6to pove4e.
opredeleno niama miasto za 6akane, pregledite ne sa nikakvi pregledi, a samo edni otmetki.
za izsledvaniata oba4e niama spor- 4e stavat byrzo i te veroiatno sa edinstvennoto stoinostno ne6to ot celiat tozi pregled.
za informacia na roditeli s deca -6 godi6ni- iskam da otbeleja, 4e deteto mi mina ne samo obstoen pregled pri vytre6ni bolesti i urina, a i o4en- 1 min. i u6i nos gyrlo - 1 min/v nosa ne ni gledaha/.
na o4niat ni pokazaha samo cifri4kite v dale4ina na stenata, ne ni proveriha za daltonizam.
ami tova e moeto vpe4atlenie.
kamyk mi padna sled tezi medicinski :) . a kato se setia kak se biah 6a6nala....
izi

Мнение от izi »

:) Успех по-нататък!
Аватар
pavlina

Мнение от pavlina »

Честито и дано всичко да е наред с медицинските :thumbsup:

А може ли да ми кажеш дали си носила имунизационен талон на детенцето или нещо друго?
Благодаря предварително

Успех и бързо получаване на ВИЗИ
lidiya
Обратна връзка:

Мнение от lidiya »

blagodaria za dobrite pojelania...
otnosno vaprosa ti pavlina : nosih zdravnata knijka kydeto vsi4ko e napisano, no ne mi potriabva. dori ne me popitaha kakvio imunizacii ima.
tazi informacia mislia, 4e 6te byde nujna predi zaminavaneto.
ne mi e mnogo iasno vse o6te.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

lidiya, за далтонизъм се преглеждат само момченцата, явно при тях по-често се среща.
Изображение
Заключено