НОВАЦИ
НОВАЦИ
Здравейте на всички форумци!Ние сме новите кандидат мераклии за емиграция в Канада.Не държим точно да е в Квебек,но избрахме тази програма, защото ни се видя по-бърза.Изтеглихме си документите от сайта на посолството във Виенарно сега приятелите ни в Квебек са ги изгонили от работа,освобождават квартирата и въобще имат много неприятности, а ние все пак трябва да запишем някакъв адрес.Бихте ли ме посъветвали какво да правя,защото други приятели в Канада нямаме,а ако не запишем нещо ще загубим т точките,които и без това не са много.Какво ще кажете за фирмите, които се занимават с подготовката на документи?Казаха ми,че от там продават адреси за познати в Канада,но не ми се струва много етично.Да се възползвам ли от техните услуги?В момента учим френски със съпруга ми,но не знам какво точно трябва да е нивото,за да се мине по-безпроблемно на интервю.За какъв срок от време пристигат отговорите от посолството след като се изпратят документите?Какъв е периодът за насрочване на интервю?Бих била много благодарна за каквато и да е допълнителна информация или поне да ме насочите към теми от форума,чрез които да се запозная по-подробно с въпросите, които ме вълнуват,защото все още сме в самото начало.Предварително Ви благодаря! :D
NIKOJ NE MOZE DA TI DADE TOVA,KOETO MOGA DA TI OBE6TAJA
- precious
- Обратна връзка:
Привет!
Първо за фирмите, цялата нужна информация я има в този форум, сядайте и почвайте да четете темите назад по ред на номерата..., прочетете статиите в портала и 99% от нещата ще се изяснят.
Датата за интервю е 4-9 месеца от подаване на документите, при нас беше на шестия месец, при всички е различно...
Въпросите на интервюто са основно по документите и мотивите, за да не се излагаш и да те връщат трябва да може да обясниш кои си, какво си учил, какво работиш и зашо искаш да живееш в Канада. Има един списък с примерни въпроси някъде из форума.... те много добре описват едно средно интервю....
Процедурата е около година.
Преди да пуснете каквото и да е преценете дали ще имате време да се подготвите с езика и дали сте наясно с техните изисквания, за което пак ви казвам - изчетете целия форум поне година назад!!!! Струва си усилието ...
И Успех, да кажат и колегите какво друго ...
Първо за фирмите, цялата нужна информация я има в този форум, сядайте и почвайте да четете темите назад по ред на номерата..., прочетете статиите в портала и 99% от нещата ще се изяснят.
Датата за интервю е 4-9 месеца от подаване на документите, при нас беше на шестия месец, при всички е различно...
Въпросите на интервюто са основно по документите и мотивите, за да не се излагаш и да те връщат трябва да може да обясниш кои си, какво си учил, какво работиш и зашо искаш да живееш в Канада. Има един списък с примерни въпроси някъде из форума.... те много добре описват едно средно интервю....
Процедурата е около година.
Преди да пуснете каквото и да е преценете дали ще имате време да се подготвите с езика и дали сте наясно с техните изисквания, за което пак ви казвам - изчетете целия форум поне година назад!!!! Струва си усилието ...
И Успех, да кажат и колегите какво друго ...
:kitty: 
- darklady
- Непокорна
Както вече ти каза, precious, не се занимавай с фирми. Всичко ще намериш тук, но преди да питаш прочети това. Адреса на приятели ви носи една точка, не се задълбочавайте с това. По-важен е френският език и наблегнете на изучаването му. Бъдете смели, но и реално преценете възможностите си. Успех!
Невъзможното е предизвикателство!
В някои градове се провеждат редовни срещи на кандидат - имигрантите, където можеш да получиш много добра информация относно въпросите, свързани с процедурата за Квебек.
Следи съобщенията във форума за такива срещи, ако искаш да посетиш такива или ако кажеш от кой град си, може да те осведомим, ако ни е известно.
Успех!!!
Следи съобщенията във форума за такива срещи, ако искаш да посетиш такива или ако кажеш от кой град си, може да те осведомим, ако ни е известно.
Успех!!!
-
- Обратна връзка: