самолетни билети от Канада
самолетни билети от Канада
от какъв порядък са еднопособните / двепосочни билети за самолет с отправна точка от Канада. да знам какъв билет да си взема от тук. Иво
- miloto
- Обратна връзка:
bilet
Вчера се видях с един приятел, който се връща в БГ. Каза, че си е намерил билет с чехите за 750 КАД, което е много добре според мен.
Ние лично сме с 1-посочни билети, защото не искаме да си ходим 1-та година, но никога не се знае! Ако от Бг си намериш евтин билет, и имаш намерение да се връщат до 1 год. си купи 2-посочен. Тук определено са по-скъпи, ако нямаш късмет, или някакво намаление.
Приятна събота&неделя.

Ние лично сме с 1-посочни билети, защото не искаме да си ходим 1-та година, но никога не се знае! Ако от Бг си намериш евтин билет, и имаш намерение да се връщат до 1 год. си купи 2-посочен. Тук определено са по-скъпи, ако нямаш късмет, или някакво намаление.
Приятна събота&неделя.

On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Re: bilet
pO MOIA INFORMACIA AKO KUPISH BILET OT bG dvuposochen TOI VAJI 3 GODINI.Uslovieto e na vseki 6 meseca da rezervirash obratno miasto ,a posle da se otkazvash ot nego i rezervirash za sledvashtite 6 meseca. Tova e agencia 'alfatur' i ofisa im e s/u izgorelia cirk v Sofia.
Pone na men taka mi kazaha.
Pone na men taka mi kazaha.