SPEEDY mi precakaha dokumentite!!!!!
SPEEDY mi precakaha dokumentite!!!!!
Zdraveite!Iskam da spodelia neshto s horata na koito im predstoi da izprashtat pasportite si v Bukuresht.
Na 29.03.poluchih dulgoochakvanoto pismo ot Bukuresht ,kadeto triabvashe da mi bude pasporta s immigrantskata viza i formuliarite za postoianno prebivavane za pred immigracionnite.....E ,..poluchih pismoto,no to beshe tolkova izmachkano,che az ako iskam taka da go omachkam sigurno niama da mi se otdade.Golemiat problem e ,che tezi proslovuti formuliari sa himizirani(indigirani) i sled namachkvaneto indigoto se e otpechatalo na trite kopia,koito sa pod originala i cialata informacia,koiato e na tiah e zagubena .Slava bogu pasporta mi s vizata e nared,no bez tezi dokumenti pishe ,che imigracionnite vrushtat.
Sega sum im pisal e-mail v Bukuresht i ochakvam da me posavetvat ,kak da deistvam po natatuk......Mi tova e!
Prosto iskam da znaiat vsichki da vnimavat s kogo izprashtat svoite dok.To pisheshe,che e nai dobre s DHL,no nali sme si siromasi hora izbrah po evtinia variant i sgreshih.
Otnosno Speedy,kolkoto po burzo falirat tolkova po dobre za bulgarite izpolzvashti kurierski uslugi.
Pojelavam kusmet na vsichki,koito v momenta sa na niakakuv etap ot procedurata za imigracia.-Kusmet zashtoto v BG ako go niamash si zaguben!...A iavno firmata Speedy rabotiat samo na kusmet!!!!!Nikakuv profesionalizum i korektnost niama tam!
Na 29.03.poluchih dulgoochakvanoto pismo ot Bukuresht ,kadeto triabvashe da mi bude pasporta s immigrantskata viza i formuliarite za postoianno prebivavane za pred immigracionnite.....E ,..poluchih pismoto,no to beshe tolkova izmachkano,che az ako iskam taka da go omachkam sigurno niama da mi se otdade.Golemiat problem e ,che tezi proslovuti formuliari sa himizirani(indigirani) i sled namachkvaneto indigoto se e otpechatalo na trite kopia,koito sa pod originala i cialata informacia,koiato e na tiah e zagubena .Slava bogu pasporta mi s vizata e nared,no bez tezi dokumenti pishe ,che imigracionnite vrushtat.
Sega sum im pisal e-mail v Bukuresht i ochakvam da me posavetvat ,kak da deistvam po natatuk......Mi tova e!
Prosto iskam da znaiat vsichki da vnimavat s kogo izprashtat svoite dok.To pisheshe,che e nai dobre s DHL,no nali sme si siromasi hora izbrah po evtinia variant i sgreshih.
Otnosno Speedy,kolkoto po burzo falirat tolkova po dobre za bulgarite izpolzvashti kurierski uslugi.
Pojelavam kusmet na vsichki,koito v momenta sa na niakakuv etap ot procedurata za imigracia.-Kusmet zashtoto v BG ako go niamash si zaguben!...A iavno firmata Speedy rabotiat samo na kusmet!!!!!Nikakuv profesionalizum i korektnost niama tam!
много е гадно! не можеш ли да вземеш някакво обезщетение? по договора - вероятно - те са длъжни да ти доставят пратката във вид позволяващ да я ползваш съответно предназначението. А ТИ НЕ МОЖЕШ! Прегледай си договора!
Успех!
Успех!
Има два начина да живееш живота си. Единият е като мислиш, че няма чудеса, а другият - че всяко нещо е чудо.
Албърт Айнщайн
Албърт Айнщайн
Наистина пробвайте да говорите с централата им на Спииди и им обяснете ясно, че ако не ви дадат обезщетение, или най-малкото да ви върнат парите, ще раздуете случая по медиите, а защо не и да ги поосъдите ШУМНО!!!! Наблегнете на лошата реклама - това би трябвало да ги постресне! И мерси за инфо-то. Че и ние като нищо бихме си спестили някой лев и за "късмет" виж точно на Спииди-то сме се лепнали!
Hi
Zalko za dokumentite !!! Az predi njakolko sedmici si poluchih pasportite s celijat plik dok. v perfektno sastojanie !!! Uchudvashto!!! Imali ste losh kasmet !!!!!!!
Леле, като си помисля че и аз си засилих онзи ден документите за Букурещ чрез тях!
Трудно ще ги осъди някой, щото имат контраген за румънската част - fancourier ! Поделят си вината, т.е. прехвърлят си я като топка! Но виж, за антирекламата съм съгласен!

Трудно ще ги осъди някой, щото имат контраген за румънската част - fancourier ! Поделят си вината, т.е. прехвърлят си я като топка! Но виж, за антирекламата съм съгласен!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Skypoto vinagi e po-evtino
Ne razbiram za6to, sled kato v foruma tolkova 4esto se oplakvat ot Speedy, vse o6te ima hora, koito im poverjavat bezcennite si dokumenti, ot koito se opredelja byde6teto im.
Osven tova DHL ne sa edinstvenata alternativa, po-dobre e da izberete UPS (in-time), koito sa dosta po-evtini ot DHL i mnogo po-sigurni ot Speedy. Dokolkoto znam v BG te sa mnogo dobri (za razlika ot tyk).
A tova da vzeme6 obez6tetenie ot kurierska slujba e nevyzmojna misia. Kazvam vi go ot opit.
Zatova kogato ste na finala ne se skypete, samo si pomislete, kolko pari ste dali za cjalata procedura. Njama goljam smisul da pestite, to4no kogato se dostignali samia final.
Osven tova DHL ne sa edinstvenata alternativa, po-dobre e da izberete UPS (in-time), koito sa dosta po-evtini ot DHL i mnogo po-sigurni ot Speedy. Dokolkoto znam v BG te sa mnogo dobri (za razlika ot tyk).
A tova da vzeme6 obez6tetenie ot kurierska slujba e nevyzmojna misia. Kazvam vi go ot opit.
Zatova kogato ste na finala ne se skypete, samo si pomislete, kolko pari ste dali za cjalata procedura. Njama goljam smisul da pestite, to4no kogato se dostignali samia final.
Ou il y a de la vie, il y a d'espoir!
Opredeleno niama da si pratia pasporta sas SPEEDY... do kolkoto razbrah cenite na DHL sa dosta visoki. Niakoi izpolzval li e EMS BULPOST, az ve4e gi polzvah kogato si izpra6tah dokumentite v Bukure6t i mi struva6e 32 lv. a dokumentite sa pristinali za 3 dena , no dali moje da im se ima doverie za pasportite ???
Zdraveite!
Moga da pomogna v slu4aq s edna proverka iz kurierskite uslugi r otgovornite institucii, no samo ako niakoi postradal se saglasi da mi sadeistva, kato mi razkaje svoiata slu4ka. Jurnalist sum v edno ot nai-dobrite radia v Bg. Pi6ete mi.
6te se radvam da svar6a ne6to polezno
Uspeh i kasmet na vsi4ki!
6te se radvam da svar6a ne6to polezno
Uspeh i kasmet na vsi4ki!
nia
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Za6toto ima6e mnogo hora okolo nas, koito si gi pratiha s tyah i nyamaha nikakvi problemi i estestveno ne na posledno myasto, za6totoe evtino!Mnogo prosto!
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Това са пълни глупости.Ние си ги пратихме със Спиди и си ги получихме в перфектен вид.Едва ли има друга фирма, която да ви извърши тази услуга за 12 евро в едната посока.А защо не ни пратиш една снимка на измачканите си документи?
А призивите за съд са толкова смехотворни, че няма какво да коментирам.
А призивите за съд са толкова смехотворни, че няма какво да коментирам.