За общата срещата в Пловдив - кога
- drifter
- Обратна връзка:
За общата срещата в Пловдив - кога
Анкета за преброяване
Ще сложа 4 дати 26, 27 март, 9, 10 април. Ако първите дати се провалят предлагам гласовете за 26 да се броят за 9, а тези за 27 за 10 
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
-
Linko
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Има логика в предложението, но само що се отнася до деня от седмицата. И все пак това са две различни дати, между които има значителен диапазон от време. Ако човека има възможност и иска да присъства на 26-ти март, от това не следва автоматично, че иска и има възможност да присъства на 09-ти април.
Аз пък предлагам да се броят само гласовете на тези, които са пуснали и постинг заедно с гласа си. В противен случай времето на срещата може да бъде определено от хора, които изобщо и нямат намерение да присъстват. Защото са, да речем, на няколко хиляди километра от Пловдив.
P.S. Аз не съм гласувал, защото нямам никакви претенции относно датата.
Аз пък предлагам да се броят само гласовете на тези, които са пуснали и постинг заедно с гласа си. В противен случай времето на срещата може да бъде определено от хора, които изобщо и нямат намерение да присъстват. Защото са, да речем, на няколко хиляди километра от Пловдив.
P.S. Аз не съм гласувал, защото нямам никакви претенции относно датата.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
-
paraglider
- Обратна връзка:
I az 6te glasuvam za 27- mi!Naistina ima nyakoi ot na6ite, koito 6te patuvat kraya na mesetza i ako go napravim drugia mesetz, to te nyama da mogat da prisastvat!Taka 4e 27 - mi e dobra data!

"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
-
vnenovbg
- Обратна връзка:
Много готина идея !
Направо съм горд с начина на организация ! Ако има повече такива българи като нас направо бих останал тук ! Ще съм солидарен с Мнозинството ! Чао !
Всеки прави , каквото може !
- milla
- Модератор
Да и аз гласувах за неделя 27.03, защото след това вече няма да сме в Пловдив, а ни се искаше да се видим заедно с всички. Ние вече умуваме как да си разпределим ангажиментите, че да се освободим за неделята и да присъстваме.
Останалите - не отлагайте за друг път, щото не се знае дали ще има повторение..., а и ако подценявате подобна среща може след това винаги да съжалявате :idea:
Останалите - не отлагайте за друг път, щото не се знае дали ще има повторение..., а и ако подценявате подобна среща може след това винаги да съжалявате :idea:
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
- milla
- Модератор
В зависимост колко човека ще сме, този понеделник на нашата редовна среща в ресторант Вестра от 19:30 ще доуточним това. Събираме се всички най-късно до към 19:45-50, ако искаш ела и ти. Доколкото си спомням беше написано под ника ти, че си от Пловдив...immigrant написа:Искам да попитам - къде е точно ...
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
-
eva-vet-eva