No NAME FOOD produktite

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
No667

No NAME FOOD produktite

Мнение от No667 »

Abe kakvi sa tezi No Name hranitelni produkti deto gi prodavat v magazinite?
Zashto si niama ime na firma ili veche taka se e nalojilo na pazara tova No Name,che mnogo malki firmi prodavat po lesno evtinite si produkti.
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

"No Name " е името на фирмата. Произвеждат всякакви храни и не са лоши. Е, не са от най-качествените, но са на много ниски цени - точно като за нови емигранти :D
Plamen

Мнение от Plamen »

Снежи, аз си копувах един път лазаня /както знаеш сега съм ерген- да живеят готовите храни/, та да ти кажа буламача не беше никак лош...в смисъл ставаше за ядене...Имат неща дето стават- имат неща дето и на кучето не бих ги дал...но за целта трябва да се опита...с повече :beer:... няма друг начин...
Andi

Мнение от Andi »

Sneji написа:"No Name " е името на фирмата. Произвеждат всякакви храни и не са лоши. Е, не са от най-качествените, но са на много ниски цени - точно като за нови емигранти :D
Sneji, iskam samo da uto4nia 4e taja firma e targovska i ne proizvejda, a izkupuva produkcia, vkliu4itelno i ot malki i neizvestni proizvoditeli i ja preprodava ot svoe ime.
Your dreams may be closer than you realize !
speedy

Мнение от speedy »

Sneji, iskam samo da uto4nia 4e taja firma e targovska i ne proizvejda, a izkupuva produkcia, vkliu4itelno i ot malki i neizvestni proizvoditeli i ja preprodava ot svoe ime.
Само да уточня, че No Name не е име на фирма, а е име на продукти (store brand) произвеждани за George Weston Ltd. Това е по-евтината група продукти. По-скъпата серия е President's Choice. George Weston е най-голямата канадска фирма притежаваща или контролираща вериги от магазини - Loblaws, Provigo, Zehr's, No Frills...
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Отворихте ми очите момчета, хич и не предполагах, че не ги проивеждат, а само пакетират. То и за това не им открих страница в интернет с тяхното име.
Нещата на President's Choice наистина са по-добри, но както казва Пламен - не всичко.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Vie kato otvorihte taya tema za manjata, che da popitam i az, kakvi manji zabrkvate vie tuk? Gotvite li ii karate kato men prez prosoto? :lol:
Shtoto az "gotvya" peanut butter, krenvirshi, kartofi, italianski sirena, pici, spageti i drugi podobni. Struva mi se, che mnogo vreme se gubi za istinsko gotvene, kato si spomnya mayka kak gotvi v bg, egati ujasa, pone dva chasa gubene na vreme. :lol:
I, drugo, ima kanadki deto obichat da gotvyat, bez maytap, samo deto ryadko se sreshtat. :lol:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Plamen

Мнение от Plamen »

Canuk...idvash mi na gosti v Montreal i shte vidish kak se jivee...osven che jenata e supe rgotvach sega avgust idva i maika mi... :shock: . Kakvoto se setish- banitsi, musaki, palneni chushki, sarmi...samo moia lubim dleikates oshte ne sme pravili (kapama-Razlojki barkanioch s mnogo neshta)zashtoto ne moga da nameria karvavitsa...
naydennaydenov

Мнение от naydennaydenov »

Plamen написа:Canuk...idvash mi na gosti v Montreal i shte vidish kak se jivee...osven che jenata e supe rgotvach sega avgust idva i maika mi... :shock: . Kakvoto se setish- banitsi, musaki, palneni chushki, sarmi...samo moia lubim dleikates oshte ne sme pravili (kapama-Razlojki barkanioch s mnogo neshta)zashtoto ne moga da nameria karvavitsa...
Probvai bez kurvavica pak stava super. Samo triabva da imash dostatuchno goliam keramichen sud. Az si namerih ot edin magazin za meksikanski suveniri. Opitai i shte si oblijesh prustite.

Uspeh!
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Plamene, napravo mi potekoha ligite. :lol: Shte tryabva may da te molya i za recepti. Sega sam zaet, ama sled septemvri moje i da se probvam da gotvya. :lol: Az po-rano ot Oktomvri edva li shte moga da se dobera do Montreal, ama i ti ako imash pat kam Ottawa, obajday se. :lol:
Ochertava se tuk prez septemvri edno gotino italokanadsko kuponche s free food, ama oshte ne iskam da go obyavyavam oficialno, shtoto italiancite tuk sa neshto dosta neseriozni i bavni. Organizira li se obache, shte go obyavya vav foruma i everybody shte e welcome. :lol:
Per aspera ad astra!
Plamen

Мнение от Plamen »

naydennaydenov написа:
Probvai bez kurvavica pak stava super. Samo triabva da imash dostatuchno goliam keramichen sud. Az si namerih ot edin magazin za meksikanski suveniri. Opitai i shte si oblijesh prustite.

Uspeh!
Найдене, не знам колко си запознат с капамата... :roll: ама за мене да ям капама без кървавица е като да правя разни работи с травестит...почти същото е ама...винаги има едно ама... :wink:

Канук, не се стряскай...когато дойдеш...аз бях в Отава преди 2 месеца и да ти кажа много ми хареса...със сигурност ще дойда пак, но трябва да видя кога...пък и сме 5 парчета...знаеш как е- хонели, резервации, планиране...ще видим. Имам приятели там дето ако е рекъл господ ще имат дете края на годината...така че със сигурност догодина ще си дотътрим д...тата цялата фамилия...
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

OK, Plamene, to ako shte idvate zimata, super, ochertava se da jivey togava hazyaynat da izchezne za nyakolko meseca, taka che super. :lol:
No, seriozno, kato idvash drasni edno PM da ti dam koordinati.
Per aspera ad astra!
Plamen

Мнение от Plamen »

OK deal... :beer:
Joy

Мнение от Joy »

Samo triabva da imash dostatuchno goliam keramichen sud. Az si namerih ot edin magazin za meksikanski suveniri.
Лелеее,колко ти завиждам,а аз обърнах Монреал да търся глинени съдове и се изпреядосвах,че не си взех от България...Сега ако каже някой къде в Монреал има мексикански пазар за сувенири,евала!

Пламене,кървавица гледах и не веднъж,обаче не помня къде...Помня,че беше скъпа да и се невиди...Като видя пак,ще ти свирна!А капамата си я харесвам и без кървавица,но с пушени ребърца и сърмички с кисело зеле...Мммммм! :wink:
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Поля, аз пък видях в два арабски магазина глинени съдове с всякаква големина. Имаше и кръгли тави. Защо не провериш по арабските магазини, може пък да намериш.
Заключено