Suma za vlizane v Quebec-utochnenie
Suma za vlizane v Quebec-utochnenie
Zdraveite otnovo.Zabravilsam da utochnia,che stava vapros za pristigane v Qb na 2-ma sapruzi.Pri tova polojenie kolko spored vas e nai-udachnata suma, imaiki predvid che chovek,ako vleze s po-goliama suma niama pravo na social( ne che smiatam da razchitam na sociala,no me interesuva kak stoi vaprosat teoreticho) i che izliza che prakticheski e zadaljen da ia izharchi za 3 meseca okolo 8000 CAD primerno.Ami az da rechem moje i da ne iskam da izharcha takava goliama dori i za Qb suma.Kakvo mislite po tozi vapros?
Re: Suma za vlizane v Quebec-utochnenie
Nalex, naprawi si truda, i potarsi iz foruma.
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Pozdrav
Izviniavaite,ako sam vi razdraznil.Predi vsichko iskam da blagodaria na sazdatelite na foruma i na uchastnicite v nego.Mnogo se radvam kato vijdam balgari da si pomagat, a ne samo da se portiat edin drug i da si iztochvat creditnite carti. 

Re: Pozdrav
Трудно ще ми е да ти кажа конкретна сума, особено за Квебек, пък все пак разходите варират в някакви граници. Значи трябва да предвиш че всеки месец ще имате разходи заNalex написа:Izviniavaite,ako sam vi razdraznil.Predi vsichko iskam da blagodaria na sazdatelite na foruma i na uchastnicite v nego.Mnogo se radvam kato vijdam balgari da si pomagat, a ne samo da se portiat edin drug i da si iztochvat creditnite carti.
- наем - много е вероятно като се нанасяте в квартирата да ви поискат наем за още един месец предварително като гаранция
- траспорт
- храна
- комуникации - телефон и интернет
Всички тези разходи трябва да ги умножиш по броя на месеците през които евентуално няма да имате доходи - в зависимост от плановете ви да търсите работа, да учите или да взимате социална помощ. Това ще ти даде някаква идея колко пари ще ти трябват, разбира се трябва да предвидите и някакви пари като фонд за непредвидени разходи. Освен това като еднократен разход в началото трябва да помислите за някакви мебели - квартирите са празни, с изключение на печка и хладилник, така че поне легла и маса ще са ви нужни.
Сам разбираш че такава сметка не се прави лесно и винаги е малко без кръчмар. Аз също бих те посъветвал да поровиш назад из форума, мисля че можеш да намериш информация кое от изброените неща колко струва.