Lichnite saobshtenia do men !!!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
No667

Lichnite saobshtenia do men !!!

Мнение от No667 »

Neprekasnato poluchavam lichni saobshtenia s nai-neveroiatni temi.
Kak da otgovariam na vsichki vaprosi?
Ne iskam tezi koito sa mi gi pratili da se sardiat,no poblikuvam tezi lichni saobshtenia,poneje naistina ne moga da otgovariam na vseki i ne sum specializirana firma za imigracia v Manitoba.
Postingite koito sum napisal v Bg-Canada e za da hvarlia malko svetlina i info po temata Manitoba,no za lichno otnoshenie kum vseki ne e po moite vazmojnosti.

От: *********
До: No667
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 3:17 pm
Заглавие: Vaprosi po protsedurata vi.

1. Kakvo to4no pismo izpratihte kato na4alo? Bihte li mi pratili po E:mail vasheto pismo, ili neshto pododbno. 2. Triabva li v tova pismo da se obosnovavash s podrobnosti zashto iskash da otidesh tam? Triabva li sashto taka da tsitiram niakakvi poznaniya za Manitoba?
3. Triabva li da poso4vam imena na poznati tam?

Mollia za otgovor i vsyakakva informazia, koiato bi mi pomognala v protsedurata.
Blagodaria predvaritelno.

-------------------------------------------------------------------------

От: *****
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 12:50 pm
Заглавие: Utochnenie

Hi №667.
Mnogo polezno info za Manitoba davash-thanks za koeto,no taka i ne razbrah/sigurno shte ti se stori tup tozi vupros/na kakuv adres da izprashtame dokumentite si kato kandidatstvame za Manitoba i kak e po -umestno -da izpratim originalnite prevodi na diplomi,izvlecheniia i t.n.ili kopiiia? Mnogo shte sum ti zadulgena ako mi otgovorish !
Chao i vsichko nai!!!!

---------------------------------------------------------------------------------

От: ***
Пуснато на: Вто Окт 07, 2003 12:41 pm
Заглавие: Hi...po tochno - HELP

Zdravei
Vijdam ot niakolko postinga veche, che si v Manitoba.
Imam edin vapros -moi priateli podadoha za Quebec predi 4 meseca i ne poluchiha otgovor, zashtoto sa na po 40 god. I sega shansa im e Manitoba, no pak ne mogat da saberat tochkite. Vazmojno li e da im pomognesh sas t.n. "Family like support", za da uspeiat da saberat tochkite. Kazvash, che ima drugi balgari tam. Triabvat samo kopia na "landed" kartite, nali? Ako imat tochki po tozi factor shte mogat da saberat tochkite. Molia te teb i sanarodnicite v Manitoba da im pomognete na moite priateli. Vazmojno li e?

----------------------------------------------------------------------------------
От: ***
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2003 5:56 pm
Заглавие: REQUEST

Zrdawey,

Kazvam se **** *****.
Network administrator na ******.
Semeen, sin na * god. Plovdiv, ** yrs
Ste kandidatstvam za MPNP.
Vtornik sledvastata sedmiza ste polucha job offer za Winnipeg
srestu zaplastane razbira se.
Firmata koyato izvrshva tazi usluga me posavetva da se svarga s nyakoy
from Bulgaria, koyto da napishe edno pismo v stil "poznavam tozi chovek,
preporachvam go kato hard worker i t.n.".

Ako proyavish interes i ne te zatrudnyavam mnogo - drasni mi 2 reda na :
***@*****-link.com
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Заключено