ако нямаме приятели в Квебек

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
sneja

ако нямаме приятели в Квебек

Мнение от sneja »

ако нямаме приятели или познати в Квебек може ли да минем без такива или е задължително да си намерим такива?
Аватар
sneja

Мнение от sneja »

защо никой не отговаря :?: знаете ли нещо по вапроса? Моля, ако знаете ми кажете. Ние тепърва започваме с тези процедури и още много неща не са ни ясни :metro:
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Не съм спец, но от писаното преди по такива теми ще ти отговоря. Приятелите дават само една точка. Ако можеш без нея давай нататък :) Ако пишеш някой за приятел те разпитвали от къде как и защо го познаваш (т.е. случайни познати не вършат работа). Определено не е задължително да имаш такива. Успех!
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
mclvarna

Мнение от mclvarna »

Здрасти
И ние сега започваме процедурата. Аз имам приятел в Монреал, но няма да го посочвам, защото това дава само 1 точка, а питанията са доста.
Ако искаш съвет - Не ти трябва да посочваш, че имаш такъв в Квебек. Достатъчно е по другите показатели да съберете достатъчен брой точки.
Р.С. Тъй като и ние сме в началото, ако искаш може да обменяме инфо за процедурата.
Аватар
Lullu
Обратна връзка:

Мнение от Lullu »

Здрасти Снежи,

И аз сега я започвам процедурата, но няма да посочвам приятели там. Не е задължително, пък където с 1 точка .. там и без нея :)
Аватар
sneja

Мнение от sneja »

благодаря за информациата. много ще се радвам да обменяме информация и да поддържаме връзка. :lol:
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Ami, to zavisi ot intervyuirashtiya yavno, no lichno men nikoy ne me pita ot kade i kak gi poznavam priyatelite, deto gi byah pisal i chestno kazano moyat intervyuirasht izobshto ne se interesuvashe ot tova. Interesuvaha go glavno tri neshta: na kakvo nivo mi e frenskiyat, dali zam zavrshil magistraturata si i kolko pari imam po bankova smetka. Vsichki drugi vaprosi mu byaha prosto v stil "laf da stava"- koga patuvahte, lesno li ni namerihte sgradata, kade ste otsednali, ey takiva razni vaprosi. No, ne znam, v Bulgaria kato che li interviewtata sa po-razlichni. V New York mi se struvaha po-dobrojelatelni nyakak si.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Според мен е по-добре да ги споменете,
въпросът не е в 1-та точка, с приятели имате сигурност там и възможност за по-бърза адаптация...а това е от значение за интервюиращите
иначе не мисля че въпросите стават по-малко - защото ще ви питат като нямате приятели къде ще отседнете, на кого ще разчитате и т.н.
но всичко е въпрос на лична преценка
успех ви желая
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Заключено