ако нямаме приятели в Квебек
ако нямаме приятели в Квебек
ако нямаме приятели или познати в Квебек може ли да минем без такива или е задължително да си намерим такива?
- drifter
- Обратна връзка:
Не съм спец, но от писаното преди по такива теми ще ти отговоря. Приятелите дават само една точка. Ако можеш без нея давай нататък
Ако пишеш някой за приятел те разпитвали от къде как и защо го познаваш (т.е. случайни познати не вършат работа). Определено не е задължително да имаш такива. Успех!

All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Здрасти
И ние сега започваме процедурата. Аз имам приятел в Монреал, но няма да го посочвам, защото това дава само 1 точка, а питанията са доста.
Ако искаш съвет - Не ти трябва да посочваш, че имаш такъв в Квебек. Достатъчно е по другите показатели да съберете достатъчен брой точки.
Р.С. Тъй като и ние сме в началото, ако искаш може да обменяме инфо за процедурата.
И ние сега започваме процедурата. Аз имам приятел в Монреал, но няма да го посочвам, защото това дава само 1 точка, а питанията са доста.
Ако искаш съвет - Не ти трябва да посочваш, че имаш такъв в Квебек. Достатъчно е по другите показатели да съберете достатъчен брой точки.
Р.С. Тъй като и ние сме в началото, ако искаш може да обменяме инфо за процедурата.
Ami, to zavisi ot intervyuirashtiya yavno, no lichno men nikoy ne me pita ot kade i kak gi poznavam priyatelite, deto gi byah pisal i chestno kazano moyat intervyuirasht izobshto ne se interesuvashe ot tova. Interesuvaha go glavno tri neshta: na kakvo nivo mi e frenskiyat, dali zam zavrshil magistraturata si i kolko pari imam po bankova smetka. Vsichki drugi vaprosi mu byaha prosto v stil "laf da stava"- koga patuvahte, lesno li ni namerihte sgradata, kade ste otsednali, ey takiva razni vaprosi. No, ne znam, v Bulgaria kato che li interviewtata sa po-razlichni. V New York mi se struvaha po-dobrojelatelni nyakak si.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

-
- Обратна връзка:
Според мен е по-добре да ги споменете,
въпросът не е в 1-та точка, с приятели имате сигурност там и възможност за по-бърза адаптация...а това е от значение за интервюиращите
иначе не мисля че въпросите стават по-малко - защото ще ви питат като нямате приятели къде ще отседнете, на кого ще разчитате и т.н.
но всичко е въпрос на лична преценка
успех ви желая
въпросът не е в 1-та точка, с приятели имате сигурност там и възможност за по-бърза адаптация...а това е от значение за интервюиращите
иначе не мисля че въпросите стават по-малко - защото ще ви питат като нямате приятели къде ще отседнете, на кого ще разчитате и т.н.
но всичко е въпрос на лична преценка
успех ви желая
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854