Прави ми впечатление че напоследък много започнаха да стават "модерни" всякакви НЕРЕДНИ изрази и лични характеристики...искам да предупредя всички, че който не може или не иска да спазва добрия тон във този форум ще бъде трит и евентуално отстраняван без предупреждение. Пак повтарям това е форум за Канада и имиграция, а не за псувни и НЕЦЕНЗУРНИ ИЗРАЗИ.
Ако някой въпреки всичко не е наясно за какво говоря искам да ви дам определение за дбър тон и поведение. Това е тон и поведение, което, тези с деца зпазват, когато говорят с децата си, а тези които нямат деца, когато говорят с родителите си...
Ако някой въпреки това уточнение има различно от общоприетото виждане по въпроса...ами какво да кажа...вината не е моя...да се сърди на родителите си....
С пожелание за приятно ползване на форума.
Пламен
Начин на държане във форумите...
Начин на държане във форумите...
Последно промяна от Plamen на Нед Окт 19, 2003 10:55 pm, променено общо 2 пъти.
-
Re: Начин на държане във форумите...
Milsia che chast ot gornoto sushto triabva da se iztrie :Plamen написа:Прави ми впечатление че напоследък много започнаха да стават "модерни" всякакви просташки изрази и лични характеристики...искам да предупредя всички, че който не може или не иска да спазва добрия тон във този форум ще бъде трит и евентуално отстраняван без предупреждение. Пак повтарям това е форум за Канада и имиграция, а не за псувни и простотии.
Ако някой въпреки всичко не е наясно за какво говоря искам да ви дам определение за дбър тон и поведение. Това е тон и поведение, което, тези с деца зпазват, когато говорят с децата си, а тези които нямат деца, когато говорят с родителите си...
Ако някой въпреки това уточнение има различно от общоприетото виждане по въпроса...ами какво да кажа...вината не е моя...да се сърди на родителите си....
С пожелание за приятно ползване на форума.
Пламен
"всякакви просташки изрази " za da spazim dobria ton i da ne pravim "lichni harakterstiki".
Blagodaria predvaritelno.

dobriqt ton
Naistina, forumat dosta se promeni naposledak i se napalni s hora, koito sa swiknali da se zaqjdat i da obijdat. Realno poleznata informaciq e stanala mnogo malko, wsi4ko ostanalo e poredno dokazatelstwo za nepobedimiqt balgarski duh(w smisal da prawi beli i da usmiwa sanarodnicite si) i s fakta 4e kadeto i da ideme si ostawame balkandjii, s otli4itelni 4erti , kato: zawist, marzel, lipsa na disciplina i slaba wolq. Kak shte iskame da se oprawime nqkoga, nezawisimo kade sme ,dali w BG, dali izwan BG, kato ne mojem da obshtuwame normalno po mejdu si, a samo se zaqdame i "dragneme", za gluposti. Samo edno neshto se pitam: Koga li shte iz4ezne ot nashiq ezik izraza: Ne e wajno az da sam dobre, a na Wute(komshiqta) da mu e zle!!!Predpolagam ne otwarqm nowa tema za drazki i obsajdaniq. Prosto sam napisal az kakwo mislq po waprosa.