Здрасти,Съни!
Срещата мина както друг път-Реклама на "Кебек" добри условия за живот,висок стандарт,голяма сигурност.
Както винаги обяснение за самата процедура и по-точно старта за нея.Он-лайн тест,изпращане на формуляри,чакане,интервю.Обаче след това не казаха за МОН,споменаха за медицинските,но не къде и колко.Не споменаха и за Букорещ какви формуляри,как се изпращат.Абе с една дума само общо информация , а ако някой иска подробности препоръчаха да се четете информационният сайт за имиграция в Кебек.За конкретни въпроси препоръчаха е-майла на кансулството във Виена.
Това обаче което на мен ми направи впечатление е агитацията за живот в другите градове на провинцията.Споменаха за Монтреал,че един от космополитните градове на Северна Америка,но въпреки това има и много по-малки градчета,които също са били много хубави и предлагат спокоен и пълноценен живот,като Кебек например/който като столица на самато провинция бил много подходящ за такъв живот/.
Чесно да си кажа "bgcanada.com както и forum-а много подродни си е обяснено,а и черпиш информация и от опита на тези които са минали по този път.Информационните сесии също са интересни,но ми се струват малко общи като информация въпреки,че продължават около 2 часа и половина-три.
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
Много ти благодаря за иформацията!!!Ясно е 4е си правят реклама,но о4аквах да е нещо по разли4но от срещата през април 2004г.
Още веднъж, мерси!!!!!!!!!