[anketka]Abe ia daite da otrejem dostupa na "Siankata&q
- Vladimir Nikolov
- Обратна връзка:
[anketka]Abe ia daite da otrejem dostupa na "Siankata&q
Stoiane, zemi napishi edin script, da vidim dali imame kusmet i Dani vliza s edin i susht IP adres(dai boje da e s Videotron i s kabelen modem) i da mu otrejem izcialo dostupa, che to veche se ne trai.
HisShadow написа:tsitirai niakoia obida, mojesh li ?
Oriazahte doatapa na Mark, Dani, moia ... i vsitshko tova za 2 dni, koi e sledvashtia omrazen na "nai-prekrasniat" ?
За мен поне, обръщението "щатен сътрудник" е обида и то достатъчно сериозна. Нужно ли е да броя колко пъти я използва тези дни?
Последно промяна от Koko на Пет Окт 03, 2003 11:58 am, променено общо 1 път.
- Vladimir Nikolov
- Обратна връзка:
Kakva e razlikata m/y Dani i vulka?Да изказва мнение, но без да обижда останалите
Vulka moje da si smenia kozinata, a Dani prosto niama takava.
Toi e prosto kluch s 2 pozicii ON i OFF, sredno polojenie niama.
Pone ako ne mojem da mahnem kopcheto(nadiavam se da mojem) da zemem do go сuknem.
Do Dani:
Svobodata na slovoto sushtestvuva no tia e v ramkite na opredeleni ot vsiaka edna obshtnost granici.
Ti mislish li che tvoite izkazvania se vmestvat v tiah?
Az lichno ne sum suglasen zaradi tebe tezi granici da se promeniat.
-
- Администратор
- Обратна връзка:
Достъпа на никой досега не е отрязван.
Марк явно не иска да се "връзва" напоследък.
ДаниК все още не се е регистрирал в новия форум.
-----------
Влади, няма нужда да пиша скрипт. Администратора може да бан-не юзър по всяко време. Пламен е единствения администратор. Щом не го е направил досега, значи може би има "некои съображения".
Марк явно не иска да се "връзва" напоследък.
ДаниК все още не се е регистрирал в новия форум.
-----------
Влади, няма нужда да пиша скрипт. Администратора може да бан-не юзър по всяко време. Пламен е единствения администратор. Щом не го е направил досега, значи може би има "некои съображения".
Da go ostavim zashtoto sam chel interesni negovi mneniya,a yavno e i chovek s kompetencii v negovata oblast,no s ugovorka kam uchastnicite da ne mu se varzvat i sam da si provegda monolozite,ako mu e got da si govori sam sas sebe si.I az po princip vlagam po ostar ton i patos po nyakoi problemi,no go opredelyam kato kritika ,ne kato personalno zayagdane.Ako vleze v toya ton kakav e problema,toy sam ste izbere dali da kontaktuva s uchastvashtite ili da se izolira.Spored men tova ste ee dno dokazatelstvo,che foruma e napalno svoboden,demokratichen i nepodvlasten na cenzura i avtocenzura osven v sluchaite na yaven cinizam i personalna zaplaha .Nali vsichki znaem ,che bez sol i podpravki mandgata e bezvkusna ,samo da vnimavame mnogo da ne ya podlyutim.
ами аз се записах с третия отговор. Оба4е ми писна от простотиите му. Откакто се появи, една свястан информация не е дал. Опа, даде в самото начало: цифрите за социала. Обаче оттам нататък - само занимавки с неговата личност и "гнусни инсинуации"
(не знам кого цитирам,ама пасва).
Имам предложение кам форумджиите (батето го е писал почти същото, но аз да го кажа в по-прав текст):
НЕ МУ ОТГОВАРЯЙТЕ! ДА СИ ГОВОРИ САМ, АКО МУ Е ИНТЕРЕСНО. Когато вземе да пише смислени неща, моля...

Имам предложение кам форумджиите (батето го е писал почти същото, но аз да го кажа в по-прав текст):
НЕ МУ ОТГОВАРЯЙТЕ! ДА СИ ГОВОРИ САМ, АКО МУ Е ИНТЕРЕСНО. Когато вземе да пише смислени неща, моля...
Обичам да преча
Let's keep our diversity programme
Abe hora daite da ne se izlagame - nali znaete koi sa otstraniavali tia deto ne im haresvat - na tiah li iskate da podrazavate?
az glasuvah protiv izklucvaneto!
to ako nekoi iska da si pravi zatworen forum, kudeto da sa samo hora s pokani, da si go napravi, sigur i az nema da sum tam - sred tia deto se ucastvat tam s cuvstvoto ce te sa good guys deto sa izbrani
Draznel vi coveka, mi to nekoi hora za tova ziveiat, ne moze sicki da sa kato nas
. Imase edin ispanski film - zenata vikase na muza si: ti si ot tia deto gospod gi e suzdal samo za da ima i takiva
To na kogo sa mu blizki "shtatnite satrudnici" i recite na dr. lilov - i na men pocva da mi ponamirisva - sega i men se me surovakat
, no tova nema da mi promeni mnenieto, ...zasega de

az glasuvah protiv izklucvaneto!
to ako nekoi iska da si pravi zatworen forum, kudeto da sa samo hora s pokani, da si go napravi, sigur i az nema da sum tam - sred tia deto se ucastvat tam s cuvstvoto ce te sa good guys deto sa izbrani
Draznel vi coveka, mi to nekoi hora za tova ziveiat, ne moze sicki da sa kato nas

To na kogo sa mu blizki "shtatnite satrudnici" i recite na dr. lilov - i na men pocva da mi ponamirisva - sega i men se me surovakat