Не бях посещавала форума 1 седмица....
И бих искала сериозно да попитам НАКЪДЕ ОТИВА ТОЙ?
Нали уж е за обмяна на полезни мнения, инфо и опит, а както изглежда се превръща все повече в сцена за размяна на лични и полу-лични нападки и обиди! Ами само като погледнем последната страница - реклами, да има ли, да няма ли, кой колко вадел, на кой колко му струвало, кой бил по-важен, кой бил по-голяма работа, кои били деца и кои не, на кой мнението му е по-меродавно, кой най-много разбира от нещата......и в крайна сметка какво? Караници, безсмислени спорове и убиване на една прекрасна идея! Нали уж ще се съединяваме? Ще ставаме по-силни? Аз лично не разбирам надслова "свободно от цензура място" като един вид оправдание за писането на глупости и обиди, за вас не знам! Едно обаче ми става все по-ясно и по-ясно: по този начин, с подобно поведение и с такъв тон не само настъпва РАЗЕДИНЕНИЕ, ами и прокопсия никаква. БГ-общност ли? Къде е?....
Наистина, това, което четем вече в доста постинги може да буди единствено безкрайно огорчение....А той тунела си остава все така тъмен и дълъг!
НАКЪДЕ СЕ ИЗМЕСТВА ФОРУМА?
Епитафия за надеждата
каква надежда
не остана нищо за надяване
и нищичко за вдяване в иглата
в ухото й се е запънала камилата
а на върха й танц танцуват
дяволи
няма никакъв смисъл в текста
няма никакъв смисъл в думите
те се измислят сами
те всъщност си мислят сами
и за нещо съвсем различно
колко пуст е този гардероб
как ли са си тръгвали оттук
върху себе си навлекли всички дрехи
по нозете
всичките обувки
по закачалките
само лица
re
Защо трябва да се обиждаме? Нали този форум е създаден, за да си помагаме с нужната информация, а не да се обиждаме или да се правим на велики. Цензура по отношение на изказване на мнения по различните теми не трябва да има, но когато се касае за лични обиди, то тогава тя е задължителна.

Sulzi4ki
Stana mnogo melodramati4no ! V edna pesen na Tonika se pee
" Zdravei - kak si priatelio....mahni s ruka i zloto zabravi"
Az sum malko kato donKihohot i imam izgradena zennostna sistema( malko naivna v dne6ni dni) ZA : dobroto i lo6oto, za 4estnostta i lujata , za iskrenostta i lizemerieto... i sum gotov da se boria s 4udovi6ta za da ia otstoiavam
TA MAHNI S RUKA PRIATELIO I ZLOTO ZABRAVI
BUTETE VELIKODI6NI KUM DREBNAVITE, ESNAFSKI PROSTOTIIKI NO I ZELEUSTREMENI I NEPRIMIRIMI KUM VAJNITE NE6TA V JVOTA
" Zdravei - kak si priatelio....mahni s ruka i zloto zabravi"
Az sum malko kato donKihohot i imam izgradena zennostna sistema( malko naivna v dne6ni dni) ZA : dobroto i lo6oto, za 4estnostta i lujata , za iskrenostta i lizemerieto... i sum gotov da se boria s 4udovi6ta za da ia otstoiavam

TA MAHNI S RUKA PRIATELIO I ZLOTO ZABRAVI
BUTETE VELIKODI6NI KUM DREBNAVITE, ESNAFSKI PROSTOTIIKI NO I ZELEUSTREMENI I NEPRIMIRIMI KUM VAJNITE NE6TA V JVOTA
DOBRI4UK( ne go durpaite za op6kata)