koi e adresa?
koi e adresa?
koi e e -meil adresa na posolstwoto w Bukore6t na koito moga da pitam za6to se bawiat na6tata?
ivannn
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Позволявам си да цитирам Linko, тъй като току що установих, че файла ми, който съдържа тази информация е претърпял корабокрушение:? т.е. целия текст е с маймунски букви. Но благодарение на Linko ще си възстановя всичкоLinko написа:Това е официалния: bucst@dfait-maeci.gc.ca
А по всички въпроси, свързани с емиграцията е този:bucst-im@dfait-maeci.gc.ca
Успех!

Ще цитирам и milla, в случай че решиш да звъннеш по телефона, вместо да се тормозиш с и-мейли.
Късметmilla написа:Ако тези телефони могат нещо да ви помогнат и ако някой от вас все още не са пробвали този вариант, ето за информация:
0040213075000 - Посолство Букурещ
0040213075005 - този е на българката, която работи в Посолството в Букурещ. Както споменават milena&romi, май се казва Баховска, макар че аз чух за името и с малко по-различно звучене. Важното е да споменете за какво става въпрос, пък тя би трябвало да се представи.
Успех!

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

Az govorih s neia minalata godina prez mai mesec/2004/, no mnogo trudno uspiah da se svarja.Vartiah mnogo dni i mnogo pati na red dokato niakoi mi vdigne telefona,vse telefonen sekretar se vkutshvashe.Daje mi biaha kasali priateli oshte predi da se vklutshi sekretaria da pitam ima li niakoi otsreshta i ako ima da se obadi,zashtoto taka i taka...Az i imam imeto zapisano kato Ulia Bahovski i mi biaha kasali tshe otgovaria na telefona ot 14-16 tshasa ot Ponedelnik do Tshetvartak i tshe po lesno bilo da se svarjesh v natshaloto na sedmicata.Az vetshe ne pomnia koi den ot sedmicata beshe kogato se svarzah.Osven tova telefonite,koito imam az sa:
004013075000-posolstvo
004013075005-Ulia Bahovski, no mislia tshe biah izpusnala ili sgreshila v koda na Rumania i Bukuresht niakoa cifra /ostanalite cifri sa verni/.
Uspeh!
004013075000-posolstvo
004013075005-Ulia Bahovski, no mislia tshe biah izpusnala ili sgreshila v koda na Rumania i Bukuresht niakoa cifra /ostanalite cifri sa verni/.
Uspeh!