koi e adresa?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ivannn

koi e adresa?

Мнение от ivannn »

koi e e -meil adresa na posolstwoto w Bukore6t na koito moga da pitam za6to se bawiat na6tata?
ivannn
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Linko написа:Това е официалния: bucst@dfait-maeci.gc.ca
А по всички въпроси, свързани с емиграцията е този:bucst-im@dfait-maeci.gc.ca
Успех!
Позволявам си да цитирам Linko, тъй като току що установих, че файла ми, който съдържа тази информация е претърпял корабокрушение:? т.е. целия текст е с маймунски букви. Но благодарение на Linko ще си възстановя всичко :wink:
Ще цитирам и milla, в случай че решиш да звъннеш по телефона, вместо да се тормозиш с и-мейли.
milla написа:Ако тези телефони могат нещо да ви помогнат и ако някой от вас все още не са пробвали този вариант, ето за информация:

0040213075000 - Посолство Букурещ

0040213075005 - този е на българката, която работи в Посолството в Букурещ. Както споменават milena&romi, май се казва Баховска, макар че аз чух за името и с малко по-различно звучене. Важното е да споменете за какво става въпрос, пък тя би трябвало да се представи.

Успех!
Късмет :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
ivannn

Мнение от ivannn »

blagodaria!
ivannn
Аватар
Stef

speak

Мнение от Stef »

A nyakoi konkretno govoril li e s tazi balgarka v posolstvoto?
Go big or go home.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Говорили са с нея доста хора. Последният за който знам е milla, която е говорила с въпросната госпожа на 12-ти този месец. Можеш да й пратиш ЛС.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Tedi

Мнение от Tedi »

Az govorih s neia minalata godina prez mai mesec/2004/, no mnogo trudno uspiah da se svarja.Vartiah mnogo dni i mnogo pati na red dokato niakoi mi vdigne telefona,vse telefonen sekretar se vkutshvashe.Daje mi biaha kasali priateli oshte predi da se vklutshi sekretaria da pitam ima li niakoi otsreshta i ako ima da se obadi,zashtoto taka i taka...Az i imam imeto zapisano kato Ulia Bahovski i mi biaha kasali tshe otgovaria na telefona ot 14-16 tshasa ot Ponedelnik do Tshetvartak i tshe po lesno bilo da se svarjesh v natshaloto na sedmicata.Az vetshe ne pomnia koi den ot sedmicata beshe kogato se svarzah.Osven tova telefonite,koito imam az sa:
004013075000-posolstvo
004013075005-Ulia Bahovski, no mislia tshe biah izpusnala ili sgreshila v koda na Rumania i Bukuresht niakoa cifra /ostanalite cifri sa verni/.
Uspeh!
Заключено