niakoi teglil li e ipote4en kredit za zaminavane v canada
niakoi teglil li e ipote4en kredit za zaminavane v canada
iskame da razberem imali niakoi koito e izteglil ipote4en kredi ot banka v BG,i sled tova e zaminal v Canada.Niakakvi trudnosti pri tegleneto ili pri zaminavaneto dali sa sa6testvuvali.molia daite si mnenieto,ili konkretni slu4ai....Blagodarim vi predvaritelno 

- precious
- Обратна връзка:
Привет,
Не съм го правила аз лично, но от обща култура мога да ти кажа 2-3 неща...
Идеята на този кредит е, че той е 150% (най-малко) гарантиран с имущество, което при неплащане на 3-4 вноски става собственост на банката. Банката не се интересува дали ще плащаш или не.
Има кредитен регистър от скоро, най-много там да остане някой запис.
На границата няма кой да те спре, не си направил нищо нередно.
Ти от Канада или твоите близки тук могат да продължат да връщат заема до погасяване на вноските.
Това е май.... в най-общи линии.
Скоро имаше подобна тема потърси я в архива, ако имаш желание...
Успех!
Не съм го правила аз лично, но от обща култура мога да ти кажа 2-3 неща...
Идеята на този кредит е, че той е 150% (най-малко) гарантиран с имущество, което при неплащане на 3-4 вноски става собственост на банката. Банката не се интересува дали ще плащаш или не.
Има кредитен регистър от скоро, най-много там да остане някой запис.
На границата няма кой да те спре, не си направил нищо нередно.
Ти от Канада или твоите близки тук могат да продължат да връщат заема до погасяване на вноските.
Това е май.... в най-общи линии.
Скоро имаше подобна тема потърси я в архива, ако имаш желание...
Успех!
:kitty: 
- coolcoldy
- Обратна връзка:
Незнам дали ще е много компетентен отговора ми на този въпрос,но ще ти отговоря с това,което смятам да направя аз.
Аз изтеглих кредит,който обаче е потребителски.С този кредит ще си върша работата с документите,като през това време ще си го погасявам.После живот и здраве и най-вече успешно преминаване на целият процес т.е. до виза,смятам да изтегля още един кредит,с който ще внеса погасителни вноски по двата кредита за 1год.напред. И после/разбира се/ако всичко върви наред в Кебек смятам,че за една година ще успея да си намеря работа чрез,която да си погася кредитите.
Някой биха казали,че този метод е доста рискован и неразумен,но аз ще им отговоря,че това за сега при мен е единственият начин да намеря пари за цялата процедура от началото й до края.
Аз изтеглих кредит,който обаче е потребителски.С този кредит ще си върша работата с документите,като през това време ще си го погасявам.После живот и здраве и най-вече успешно преминаване на целият процес т.е. до виза,смятам да изтегля още един кредит,с който ще внеса погасителни вноски по двата кредита за 1год.напред. И после/разбира се/ако всичко върви наред в Кебек смятам,че за една година ще успея да си намеря работа чрез,която да си погася кредитите.
Някой биха казали,че този метод е доста рискован и неразумен,но аз ще им отговоря,че това за сега при мен е единственият начин да намеря пари за цялата процедура от началото й до края.
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."