Какво стана с Linko?
- drifter
- Обратна връзка:
Какво стана с Linko?
Linko, как вървят нещата при теб? Успя ли да се справиш с временните затруднения в кандидатурата?
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
- Дякон Игнатий
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Налице съм
Благодаря за проявения инерес!
Тук съм, макар и напоследък само като гост, защото по неведоми причини IP-то ми е баннато от 05.01. на настоящата година.
Иначе се подготвям за борба на няколко фронта, със съдействието на приятелите от пловдивската група. Ровя се в нета и изучавам де що нормативен документ намеря, който има отношение към процеса на емиграция. На основата на събраната информация, кова стратегията си за действие.
Трябва да ви кажа, че се натъкнах на много любопитни и полезни неща, но за това малко по-нататък. Нека първо оправим неразборията с влизането ми във форума.
До скоро!
Тук съм, макар и напоследък само като гост, защото по неведоми причини IP-то ми е баннато от 05.01. на настоящата година.
Иначе се подготвям за борба на няколко фронта, със съдействието на приятелите от пловдивската група. Ровя се в нета и изучавам де що нормативен документ намеря, който има отношение към процеса на емиграция. На основата на събраната информация, кова стратегията си за действие.
Трябва да ви кажа, че се натъкнах на много любопитни и полезни неща, но за това малко по-нататък. Нека първо оправим неразборията с влизането ми във форума.
До скоро!
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: Налице съм
Сподели някоиLinko написа:Трябва да ви кажа, че се натъкнах на много любопитни и полезни неща!