Molia seriozno za sociala

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
HisShadow

Molia seriozno za sociala

Мнение от HisShadow »

Mislia, thse Mark e zapotshnal mnodo dobra tema

politikata na quebec e opredeleno da se uvelitshava broia na horata na social, edin emigrant na social ima mnogo povetshe sigurnost i e dosta po priemliv za povetsheto kanadski institutsii - banki i pr. Osven tova razlikata v dohodite ako rabotite (i vi skazvat tratkite ot batshkane zashtoto tuk se batshka iako) i ako ste na social e 400-500 $ koeto ne e sashtestveno
Taka tshe koito ima info neka go spodeli
tova koeto az znaia e tshe rumantsite idvat tuk i deklarirat 1200$ i nosiat sas sebe si vsitshki neobhodimi dokumenti i polutshavat social oshte parvia messets.
I nakraia shte spodelia moia opit - tuk sam (v montreal) ot 9 m, rabotia ot 6, nosia na garba si kup nekadarnitsi i shuro-badjanatsi, skasvat mi gaza ot batshkane i polutshavam 400-500 4 v povetshe ot semeistvo na social s 2 detsa. Osven tova bankite mi otkazvat CC i zaemi, zashtoto rabotia i dohodite mi ne sa sigurni
Taka tshe parjete gi tapite kebekari kakto mojete i kogato mojete
Dobre e da se kaje i neshto po vaprossa za stipendiite i falitite
Blagodaria na vsitshki, koito shte ostaviat tsenna informatsia
Аватар
Mark

Re: Molia seriozno za sociala

Мнение от Mark »

HisShadow написа:Mislia, thse Mark e zapotshnal mnodo dobra tema

Ti si edin ot malkoto :lol: . Osnownite pisa4i tuk sa mnogo razgneweni ot towa, 4e uswedomiawam horata za tezi ne6ta.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
Mark

Re: Molia seriozno za sociala

Мнение от Mark »

Plamen &*&* написа:Благодаря на всички дето изявиха желание да работят по новия портал...благодарение на всички нас ще остане нещо, за което ние само можехме да си мечтаем- пълен и подробен "Пътеводител на имигранта. Раздел Канада".
А ето и темите и отговорниците на които да се изпращат материалите:

...

16. Социална помощ- изисквания, документи и възможности.- Пламен
...

Отговорниците по темите можете да намерите на следните адреси
...

Пламен- plamenkur@yahoo.com

...

Всеки желаещ може да пише и по различни от горните теми...след преценка ще се реши дали да се побликуват отделно или да влязат кот подтема на друга тема...имената на пишещите ще бъдат слагани заедно с материала освен при изрична молба на пишещия да не се споменава името му.
ПИШЕТЕ. НЕ СЕ СТЕСНЯВАЙТЕ. ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ВАШИТЕ ТВОРЕНИЯ. КОГАТО ПОРТАЛА ИЗЛЕЗЕ НА "СВЕТЛО" ЩЕ ЧАКАМЕ И ВАШИТЕ КРИТИКИ И КОМЕНТАРИ.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ И ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРИМ.
ОТ АВТОРИТЕ

Мнение от Plamen »

А защо не написа нещо за формата, в който ви помолихме да си напишете разработките...много готино си го издокарал- аз съм лошия, а ти си работливата пчеличка...определно почваш да ми писваш...обаче аз съм търпелив човек и няма да се поддам. поне 10 пъти беше помолен да си преработиш творението в удобен за побликуване формат- не ти вече беше решил че си направил достатъчно и ние сме лошите че не ти побликуваме творението...нямам никакво намерение да се оправдавам пред когото и да е...още по-малко пред г-н Марк, будната съвест на форума...
А на по-горния приятел ще му кажа, че кебекарите не са тъпи...и колкото повече чете човек форума, толкова повече се убеждава колко са готини местните...не са ангелчета, но определено не наричат другите тъпи и не ги съветват да си провалят живота само за да поизкарат малко на аванта...
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Plamen написа:А защо не написа нещо за формата, в който ви помолихме да си напишете разработките...много готино си го издокарал- аз съм лошия, а ти си работливата пчеличка...определно почваш да ми писваш...
Interesno - otgowornik "Copy - Paste" li ozna4awa ?

A za piswaneto - kakwo da ti kaja - zadnika w studena woda - moje i da ti pomogne - ina4e - wzemi si naprawi foruma li4en, ta da ne pi6at horata mnenia, neudobni za teb !

Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Пак се унасяш Марк. Всеки сам си пише статиите, а отговорника ги събира. Ако има 2 или повече статии по една тема, той евентуално прави обща. Но недей да мислиш, че някой ще свърши работата вместо теб. Така, че ако искаш да видиш в портала статия за социала, просто я направи както трябва!
HisShadow

Мнение от HisShadow »

Mark,
molia te, izprati mi "tvorenieto" si, ima vazmojnost da go publikuvam

qdbzx123@yahoo.com

p.s. izvini me za anonimnosta, pishi na tozi addres i shte ti izpratia drug,po-normalen
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Sneji написа:Пак се унасяш Марк. Всеки сам си пише статиите, а отговорника ги събира. Ако има 2 или повече статии по една тема, той евентуално прави обща. Но недей да мислиш, че някой ще свърши работата вместо теб. Така, че ако искаш да видиш в портала статия за социала, просто я направи както трябва!
Sneji, ne stawa wapros za niakakwa statia, stawa wapros za jelanie i nejelanie da se swar6i ne6to. Kak hora, koito sa protiw edna teza, mogat da rabotiat za neja ?

mitaka
Обратна връзка:

Мнение от mitaka »

E zatova potava Balgaria, sashtoto ima prekaleno mnogo hora kato Mark...Boje opasi pone Canada !
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Нещо не можах да схвана какво толкова ви пречи Марк? Той е един от малкото тук, които дават ценна информация!
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Lub0 написа:Нещо не можах да схвана какво толкова ви пречи Марк? Той е един от малкото тук, които дават ценна информация!
Na men lichno mi prechi s tova che e agresiven a ne konstruktiven. Mislia che bez nego i hora kato nego foruma shte e po-dobar, no vse pak ne prizovavam nikogo kam tsenzura. Shte se traem kato niama drug nachin. I nikakva polezna informatsia az dosega ne sam chul ot Mark.
Kiwi

Мнение от Kiwi »

vladi написа: ... I nikakva polezna informatsia az dosega ne sam chul ot Mark....
Грешиш Влади.
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... highlight=
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Tochno towa i az imah predwid.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Заключено