Рехабилитатори в Канада

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
precious
Обратна връзка:

Рехабилитатори в Канада

Мнение от precious »

Здравейте,
За рехабилитатор, завършил Филаретова със степен специалист,
някой знае ли какви са условията за работа като такъв в Канада и как стои въпроса с признаването на дипломата и стажа (от България и Европа), имат ли професионална организация и т.н.
Всяка информация в областта би била от полза.
Благодаря и късмет през новата година!
:kitty: :cat:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

zavisi kak izglejda
ako e gotina madama moje da i se nameri rabota - ne se sheguvam, edna priatelka si tarsi rabota za okolo godina i vse i predlagaha da pravi masaj.
Ne ia znam koia e tazi Filaretova, ako e izvestna (dori i sred ruskoto naselenie) moje i da se otvori rabota.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Oh, stanah na vsiaka mandja merudia. Edna priatelka tuk si podade dokumntite kum ordera - kak si predstaviash, che shte mine bez podobno neshto...:-) Motaha ia 6 meseca (poneje komisiata se sabira 2 pati godishni - mnogo e umoritelno) - priznaha i dosta neshta (zavurshila e Sportnata akademia) i trebva da douchi neshto si...priravniavaneto i vsichko ostanalo, koeto vaprosniat order triabva da ti kaje struva pari, estestveno...
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Заключено