Ot 10 dni san w Toronto. Nawsqkade kadeto se pointeresuwah pishe, 4e za nowopristignalite izdawaneto na PR card e 4ast ot imigracionniq proces i se polu4awa awtomati4no. Na letishteto ne sam popalwal nikakwi application forms, nito pak sa mi izkali snimki.
Reshih da se pointeresuwam i otidoh do St. Claire, kadeto e centara za PR cards. Tam mi kazaha 4e wsi4ko e OK i trqbwa da 4akam. Da, ama dns polu4ih plik(mejdu drugoto imeto mi beshe napisano s tri greshki, adresa sashto) s application forms za PR card. Mislq 4e tezi formi se otnasqt samo za existing PR. Kakwo da prawq? Nqkoi da kaje kak e procediral.
PR card
Re
I az taka si mislq. Na letishteto immigration officer-a me pita za parite i za adresa mi w Toronto. Az mu go dadoh i towa beshe wsi4ko. Sega 4eta 4e praweli snimki na letishteto, no towa e samo za Quebec, predpolagam. Nqma logika da te snimat kato si patuwal 12-14 4asa. Ozada4i me towa 4e polu4ih po poshtata application form za PR card, a ako wsi4ko e OK, mislq 4e nqma da mi izpratqt. Drugo koeto se 4udq e za ID nomerat mi,predpolagam 4e towa e nomerat na PR kartata.