Moze li njakoi da kaze kolko vreme sled minavane na medecinskite(denja na pregleda) idva pokanata za prashtane na pasporta za VIZA? Ima li reglamentirani srokove ????
Blagodarja Vi !!!!
Sled medecinski-VIZI ???
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
За срокове, сигурно има, ама не ги знам. Ние получихме писмото точно 42 дни след датата на медицинските. Моя приятелка получи писмо точно 1 месец след датата на медицинските. Има разбира се изключения, които чакат повечко.
Бързо получаване на писмото ви желая
Бързо получаване на писмото ви желая

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

- drifter
- Обратна връзка:
Ние чакаме вече осми месец. Но сме за Федерална Канада и сме по-скоро изключение.
Може би единствения срок който имат е едногодишната валидност на медицинските. Надявам се поне него да спазват.
Дано по-скоро да получите писмото, че чакането както всички знаем е мръсна работа
Успех!

Може би единствения срок който имат е едногодишната валидност на медицинските. Надявам се поне него да спазват.
Дано по-скоро да получите писмото, че чакането както всички знаем е мръсна работа

Успех!
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Сега се сетих за един срок, който е задължително да спазят. До 9 месеца от датата на завеждане на досието те са длъжни да ви издадат визите. Не помня къде го бях чела това, ама съм 100% сигурна, че е вярно. Досега знам само за един или двама мои познати, които са чакали толкова много, но това беше преди около година. Сега май по-бързо действат. Късмет
Ще дойде скоро, сигурна съм

Ще дойде скоро, сигурна съм

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

-
Ян, щом вече питаш за визи значи си минал успешно медицинските. Ако е така, честито. Относно въпроса за визите, нали знаеш ние отгкога чакаме и все още нищо.Обаждах се на Юлия Баховска в Букурещ, но тя каза, че всичко е в рамките на нещата.т.е. още може да си чакаме.При някои пристигат по-бързо, при други по-бавно.Но това, което Деси е писала е вярно - до 9 месеца от завеждане на досието са длъжни да ти издадат виза. Дано при вас да станат по-бързо нещата.Късмет - Милена!
koga platihte RPRF
koga platihte RPRF - sled medizinskite li