паспорти

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
spaska

паспорти

Мнение от spaska »

здравейте,имам въпрос относно стари и нови паспорти.
може ли да си подадем документите със старите паспорти и да ги сменим преди интервюто като си вземем старите за доказателство,защото към средата на 2005г ни изтича срока на старите паспоти, а ние до тогава сигурно ще сме подали док.Ако някой е имал подобен слъчай моля да сподели.
Благодаря на всички!!!
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

На моя мъж паспорта щеше да изтече през май 2005. Той го смени непосредствено преди да получим писмото за визите. Изчакайте да изтече и тогава го сменете, без значение на какъв етап ще сте. На интервюто никой не го интересува, дали има 1 година валидност. Това е важно за самата виза. Ако нещо не съм обяснила както трябва, прати ми ЛС.
Късмет :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

На съпугът ми паспорта изтича май 2005, интервюто ни беше отомври, едно от нещата, които подчерта интервюирщия беше, че паспортът трябва да се смени. Мисля, че нищо не ви пречи да го направите по-рано.
Заключено