Nqkoj da e letqh s Alitaliq?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
gogo

Nqkoj da e letqh s Alitaliq?

Мнение от gogo »

Okazwa se, che w cenowo otnoshene ofertata na Alitalia za polet do Toronto e naj-dobra. Ako ste polzwali tehnite uslugi, molq spodelete opita si.
Zdrawe i kysmet na wsichki!
sub0

Re: Nqkoj da e letqh s Alitaliq?

Мнение от sub0 »

gogo написа:Okazwa se, che w cenowo otnoshene ofertata na Alitalia za polet do Toronto e naj-dobra. Ako ste polzwali tehnite uslugi, molq spodelete opita si.
Oх ох! Ако не ти се спи в Римското летище - ги избягвай. :shock:
speedy

Re: Nqkoj da e letqh s Alitaliq?

Мнение от speedy »

sub0 написа:
gogo написа:Okazwa se, che w cenowo otnoshene ofertata na Alitalia za polet do Toronto e naj-dobra. Ako ste polzwali tehnite uslugi, molq spodelete opita si.
Oх ох! Ако не ти се спи в Римското летище - ги избягвай. :shock:
Летят през Милано.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
paskalev

Мнение от paskalev »

Навремето ги отрекохме официално от списъка на авиокомпании, които фирмата в която работех ползва. В повече от 50% от случаите ни забавяха багажа с 1 ден. Какво правят тия в Милано така и не разбрахме. Ама мен ако питаш ти си наблягай на цената. Може пък да е по-добре да си получиш багажа с един ден по-късно, отколкото да платиш 50 евро отгоре. Прецени си.

Успех
gogo

Мнение от gogo »

Ami, tehniqt polet mi e naj-udoben - sutrin pytuwam za Milano, ponosim 3-chasow prestoj, polet da Toronto, tri chasa prestoj i tam i posle s wytreshen polet si dostigam krajnata destinaciq. Cenata e dobra, prestoqt po letishtata ne e golqm. Inache, bih pytuwal s Lufthansa, no te imat ogromen prestoj (7 chasa) w Munchen. Chehite, pyk, se izhwyrlqt s cenata, polqcite ne padat po-dolu :lol: . Towa e, izpqh si "mykata" lol. Hajde kysmet na wsichki!
Zdrawe i kysmet na wsichki!
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

Аз съм летял с тях мисля София - Милано и Милано - Марсилия (или Валенсия-не помня) бяха си много добре ,естествено билет не съм плащал и не мога да сравня цени...
miro.m

Мнение от miro.m »

Patuvah s tiah predi 5mes.Samoletite ne sa im loshi no prez zeliat polet ot Milano do Toronto umriah ot stud-izvikah stuardite -na oplakvaneto mi te otgovoriha-"da gospodine,tova e zashtoto ste sednali do vratata,vednaga shte vi donesem odealo"Obslugvaneto e pod vsiakakva kritika-hranata e 1 pat za 8h. polet/kolkoto da ne umresh ot glad/-sled tova za voda ili drugo stavash i se obslugvash sam-nikoi ne ti obrashta vnimanie.Personalat /dosta zastariavasht/ se zanimava poveche s lichnite si problemi,v staichkata ,i e dosta trudno da gi namerish, po vreme na poleta za kakvoto i da e.
Zashtastie ne mi zagubiha bagaga v Milano, no za smetka na tova ni biaha razmestili mestata s gena mi ta triabvashe da zagubia izvestno vreme na letishteto v Milano v razpravii po tozi povod.
Ne ti preporachvam da gi izpolzvash.Moge bi obiasnenieto e che kompaniata e vse oshte dargavna i e v prozes na privatizazia.Moge bi shte ti e ot polza da znaesh che akziite na Alitalia padat poveche ot 6mes.MOge bi ima nikakva vrazka s obslugvaneto i privatizaciata.
tochica

Мнение от tochica »

paskalev написа:Навремето ги отрекохме официално от списъка на авиокомпании, които фирмата в която работех ползва. В повече от 50% от случаите ни забавяха багажа с 1 ден. Какво правят тия в Милано така и не разбрахме. Ама мен ако питаш ти си наблягай на цената. Може пък да е по-добре да си получиш багажа с един ден по-късно, отколкото да платиш 50 евро отгоре. Прецени си.

Успех
da i az imam systiq gorchiw opit , kakto i powecheto mi biwshi kolegi w BG firmata , w koiato raboteh .
A i na Malpensa naj cesto stachkuwat , minaliq mesec bqha w stachka otnowo .
No naistina ako cenata si zaslujawa , moje da se riskuwa .

Uspeh .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Аватар
No667

cena

Мнение от No667 »

gogo написа:Ami, tehniqt polet mi e naj-udoben - sutrin pytuwam za Milano, ponosim 3-chasow prestoj, polet da Toronto, tri chasa prestoj i tam i posle s wytreshen polet si dostigam krajnata destinaciq. Cenata e dobra, prestoqt po letishtata ne e golqm. Inache, bih pytuwal s Lufthansa, no te imat ogromen prestoj (7 chasa) w Munchen. Chehite, pyk, se izhwyrlqt s cenata, polqcite ne padat po-dolu :lol: . Towa e, izpqh si "mykata" lol. Hajde kysmet na wsichki!
Kolko ti e krainata cena na bileta sas vsichki taksi vklucheni?
ot Sofia do krainata destinacia?
Vatreshni linii poleta vkluchen li e v cenata na bileta ti?
Az letiah s Lufthansa Sofia - Winnipeg za 630USD v letnia sezon,ne znam kolko e v Euro.
Hubavoto e na takav bilet che poleta zakasnia,kacnahme po-kasno v Toronto i izpusnahme poleta za Winnipeg,obache spahme za smetka na Lufthansa v hotel i na drugia den prodaljihme poleta.
A ako ti e otdelen bileta za vatreshni linii i ako izpusnesh poleta i gorish s bileta
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Аватар
Pate Jaki
Обратна връзка:

Мнение от Pate Jaki »

Patuvahme s AlItalia v kraja na avgust, niamahme izbor, samo tam namerihme mesta.

Pljusove: po-dostapna cena, udobni chasove s ponosimo chakane v Milano i mnogo udobno kacane v Toronto kam 2-3 pm mestno vreme. Niamahme problemi s bagaz, zakasnenia i pr.

Obsluzvaneto v samoleta ne beshe losho, no bez luks.

Maj ni probutaha v Milano naj-smotanite mesta, vapreki che sas sigurnost v Sofia posochih na BG agenciata zelanite mesta pone mesec po-rano, no neznam chija beshe vinata - moze prosto da ne vzemat pod vnimanie reshenieto na agenciata ni. Nisto ne ni beshe obiasneno. :-)

Uspeh,

Iana
Заключено