Nqkoj da e letqh s Alitaliq?
Nqkoj da e letqh s Alitaliq?
Okazwa se, che w cenowo otnoshene ofertata na Alitalia za polet do Toronto e naj-dobra. Ako ste polzwali tehnite uslugi, molq spodelete opita si.
Zdrawe i kysmet na wsichki!
Re: Nqkoj da e letqh s Alitaliq?
Oх ох! Ако не ти се спи в Римското летище - ги избягвай.gogo написа:Okazwa se, che w cenowo otnoshene ofertata na Alitalia za polet do Toronto e naj-dobra. Ako ste polzwali tehnite uslugi, molq spodelete opita si.

Re: Nqkoj da e letqh s Alitaliq?
Летят през Милано.sub0 написа:Oх ох! Ако не ти се спи в Римското летище - ги избягвай.gogo написа:Okazwa se, che w cenowo otnoshene ofertata na Alitalia za polet do Toronto e naj-dobra. Ako ste polzwali tehnite uslugi, molq spodelete opita si.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Навремето ги отрекохме официално от списъка на авиокомпании, които фирмата в която работех ползва. В повече от 50% от случаите ни забавяха багажа с 1 ден. Какво правят тия в Милано така и не разбрахме. Ама мен ако питаш ти си наблягай на цената. Може пък да е по-добре да си получиш багажа с един ден по-късно, отколкото да платиш 50 евро отгоре. Прецени си.
Успех
Успех
Ami, tehniqt polet mi e naj-udoben - sutrin pytuwam za Milano, ponosim 3-chasow prestoj, polet da Toronto, tri chasa prestoj i tam i posle s wytreshen polet si dostigam krajnata destinaciq. Cenata e dobra, prestoqt po letishtata ne e golqm. Inache, bih pytuwal s Lufthansa, no te imat ogromen prestoj (7 chasa) w Munchen. Chehite, pyk, se izhwyrlqt s cenata, polqcite ne padat po-dolu
. Towa e, izpqh si "mykata" lol. Hajde kysmet na wsichki!

Zdrawe i kysmet na wsichki!
Patuvah s tiah predi 5mes.Samoletite ne sa im loshi no prez zeliat polet ot Milano do Toronto umriah ot stud-izvikah stuardite -na oplakvaneto mi te otgovoriha-"da gospodine,tova e zashtoto ste sednali do vratata,vednaga shte vi donesem odealo"Obslugvaneto e pod vsiakakva kritika-hranata e 1 pat za 8h. polet/kolkoto da ne umresh ot glad/-sled tova za voda ili drugo stavash i se obslugvash sam-nikoi ne ti obrashta vnimanie.Personalat /dosta zastariavasht/ se zanimava poveche s lichnite si problemi,v staichkata ,i e dosta trudno da gi namerish, po vreme na poleta za kakvoto i da e.
Zashtastie ne mi zagubiha bagaga v Milano, no za smetka na tova ni biaha razmestili mestata s gena mi ta triabvashe da zagubia izvestno vreme na letishteto v Milano v razpravii po tozi povod.
Ne ti preporachvam da gi izpolzvash.Moge bi obiasnenieto e che kompaniata e vse oshte dargavna i e v prozes na privatizazia.Moge bi shte ti e ot polza da znaesh che akziite na Alitalia padat poveche ot 6mes.MOge bi ima nikakva vrazka s obslugvaneto i privatizaciata.
Zashtastie ne mi zagubiha bagaga v Milano, no za smetka na tova ni biaha razmestili mestata s gena mi ta triabvashe da zagubia izvestno vreme na letishteto v Milano v razpravii po tozi povod.
Ne ti preporachvam da gi izpolzvash.Moge bi obiasnenieto e che kompaniata e vse oshte dargavna i e v prozes na privatizazia.Moge bi shte ti e ot polza da znaesh che akziite na Alitalia padat poveche ot 6mes.MOge bi ima nikakva vrazka s obslugvaneto i privatizaciata.
da i az imam systiq gorchiw opit , kakto i powecheto mi biwshi kolegi w BG firmata , w koiato raboteh .paskalev написа:Навремето ги отрекохме официално от списъка на авиокомпании, които фирмата в която работех ползва. В повече от 50% от случаите ни забавяха багажа с 1 ден. Какво правят тия в Милано така и не разбрахме. Ама мен ако питаш ти си наблягай на цената. Може пък да е по-добре да си получиш багажа с един ден по-късно, отколкото да платиш 50 евро отгоре. Прецени си.
Успех
A i na Malpensa naj cesto stachkuwat , minaliq mesec bqha w stachka otnowo .
No naistina ako cenata si zaslujawa , moje da se riskuwa .
Uspeh .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
cena
Kolko ti e krainata cena na bileta sas vsichki taksi vklucheni?gogo написа:Ami, tehniqt polet mi e naj-udoben - sutrin pytuwam za Milano, ponosim 3-chasow prestoj, polet da Toronto, tri chasa prestoj i tam i posle s wytreshen polet si dostigam krajnata destinaciq. Cenata e dobra, prestoqt po letishtata ne e golqm. Inache, bih pytuwal s Lufthansa, no te imat ogromen prestoj (7 chasa) w Munchen. Chehite, pyk, se izhwyrlqt s cenata, polqcite ne padat po-dolu. Towa e, izpqh si "mykata" lol. Hajde kysmet na wsichki!
ot Sofia do krainata destinacia?
Vatreshni linii poleta vkluchen li e v cenata na bileta ti?
Az letiah s Lufthansa Sofia - Winnipeg za 630USD v letnia sezon,ne znam kolko e v Euro.
Hubavoto e na takav bilet che poleta zakasnia,kacnahme po-kasno v Toronto i izpusnahme poleta za Winnipeg,obache spahme za smetka na Lufthansa v hotel i na drugia den prodaljihme poleta.
A ako ti e otdelen bileta za vatreshni linii i ako izpusnesh poleta i gorish s bileta
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/
Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/
-------------------------------------------------------
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/
Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/
-------------------------------------------------------
- Pate Jaki
- Обратна връзка:
Patuvahme s AlItalia v kraja na avgust, niamahme izbor, samo tam namerihme mesta.
Pljusove: po-dostapna cena, udobni chasove s ponosimo chakane v Milano i mnogo udobno kacane v Toronto kam 2-3 pm mestno vreme. Niamahme problemi s bagaz, zakasnenia i pr.
Obsluzvaneto v samoleta ne beshe losho, no bez luks.
Maj ni probutaha v Milano naj-smotanite mesta, vapreki che sas sigurnost v Sofia posochih na BG agenciata zelanite mesta pone mesec po-rano, no neznam chija beshe vinata - moze prosto da ne vzemat pod vnimanie reshenieto na agenciata ni. Nisto ne ni beshe obiasneno.
Uspeh,
Iana
Pljusove: po-dostapna cena, udobni chasove s ponosimo chakane v Milano i mnogo udobno kacane v Toronto kam 2-3 pm mestno vreme. Niamahme problemi s bagaz, zakasnenia i pr.
Obsluzvaneto v samoleta ne beshe losho, no bez luks.
Maj ni probutaha v Milano naj-smotanite mesta, vapreki che sas sigurnost v Sofia posochih na BG agenciata zelanite mesta pone mesec po-rano, no neznam chija beshe vinata - moze prosto da ne vzemat pod vnimanie reshenieto na agenciata ni. Nisto ne ni beshe obiasneno.

Uspeh,
Iana