И отново за срещата в София с представителите на Квебек

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Alina

И отново за срещата в София с представителите на Квебек

Мнение от Alina »

Здравейте приятели

Тъй като темата за срещата стана прекалено дълга и вероятно доста хора вече не влизат в нея, реших да пусна нова със според мен най-точната информация, даваща отговор на много от зададените въпроси в другата тема. Това са част от адресите, които те показаха по време на срещата на екрана. За съжаление не успях да запиша всичките, а и вероятно има някои грешки, които съм допуснала в бързината. Освен това някои от адресите ни ги продиктуваха едно към гьотури, така че какво са диктували и какво аз съм разбрала вероятно са 2 различни неща, така че моля ви, ако нещо не върви, не ме псувайте. Опитвам се да бъда полезна. А ако някой друг също ги е записал и открие грешки, нека ги коригира.

Има места, на които като казваха Квебек, не уточниха дали става дума за съкращението qc или за пълното изписване на quebec . Затова на тези места съм изписала qc/quebec или quebec/qc.

Мадам Louise Gagne е служителката, за която казаха, че е там специално за да отговаря на всички наши въпроси, но като и пишем или и се обаждаме, да и кажем че сме присъствали на срещата, за да не ни повтаря неща, които вече знаем.

Louise Gagne - в Квебек - помощ за новодошлите 1.888.643.1435 louise.gagne@mrci.gouv.qc.ca www.immq.gouv.qc.ca
www.immigration-quebec/qc.ca/bulgarie
LAVAL University www.ulaval.ca
www.meq-gouv.qc.ca
www.icriq.com
www.pole-qca.ca
www.lesaffaires.com
www.ville.quebec.qc.ca/exploration/immigration
www.exploratioquebec.com
www.jobboom.com
www.monemploi.com
www.cre.qc.ca

Е, това е от мен. Дано да ви е от полза. И отново, не ме рогайте много за допуснатите грешки. :D :D :D

Алина
Alina
Заключено