Честит първи сняг,Калгари!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Joy

Честит първи сняг,Калгари!

Мнение от Joy »

Много рано я зазимихте,калгарци !!! :D 8 см. сняг,казват,че имало при вас...Вярно ли?А нас ни мори жега,но както изглежда няма да е задълго-Квебек очаква урагана-Изабел...Май ще да е добре да се запасим с продукти и вода,че може да останем без ток като Онтарио...
anitsa

Мнение от anitsa »

Какъв е този ураган. Той не е ли при Флорида?
Joy

Мнение от Joy »

Същия,от там,сега идва насам,и по всяка вероятност ще ни засегне...Надявам се поне,че ще бъде вече достатъчно слаб докато стигне до тук...
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

V Calgary snyag, are stiga be! Tam vremeto e po-otkacheno otkolkoto si misleh may! :lol: Za dva dni tam vidyah kakvo li ne vreme samo deto snyag ne zavalya, ama da sam izchakal oshte nyakolko dni i tova shteshe da stane. :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Canuck написа:V Calgary snyag, are stiga be! Tam vremeto e po-otkacheno otkolkoto si misleh may! :lol: Za dva dni tam vidyah kakvo li ne vreme samo deto snyag ne zavalya, ama da sam izchakal oshte nyakolko dni i tova shteshe da stane. :P
Kaji vpechetleniata si za Calgary Canuck
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Тук, Влади, в канадския форум:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=763
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=763
но ако го преведеш и на български и то с кирилица ще е СУПЕР!!!
снега на живо !
http://www.patentfile.com/Webcam.htm
Изображение
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

G_Rosi, mnogo se iznvinyavam, che ne pisha na kirilica ama sam tolkova baven ,che se yadosvam na sebe si, kakv ohlyuv sam :lol: i minavam brzo na latinica, prosot mi e po-lesno, shtoto dokato na kirlica napisha edno izrechenie, na latinica shte ti napisha minimum pet. a, za ezika, che postingat mi e na bugarski, za kakv prevod govorish? :P
Per aspera ad astra!
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Kanuck, ajde po-skoro idwaj waw ville de Quebec, 4e da opi6e6 i na6e selo. Ima6e mnogo pohwali kam krasotite mu, no te kato 4e li se pozabrawiha naposledak pokraj po-gitejskite temi, koito raziskwahme.
Sigurna sam, 4e taka 6te go opi6e6, 4e 4ak 6te mi se pri6te o6te wednag da go izbera.
Prodalvawaj s literaturnite (i istori4eski) tworbi, mon ami, sprawia6 se otli4no!
Обичам да преча
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Canuck написа:G_Rosi, mnogo se iznvinyavam, che ne pisha na kirilica ama sam tolkova baven ,che se yadosvam na sebe si, kakv ohlyuv sam :lol: i minavam brzo na latinica, prosot mi e po-lesno, shtoto dokato na kirlica napisha edno izrechenie, na latinica shte ti napisha minimum pet. a, za ezika, che postingat mi e na bugarski, za kakv prevod govorish? :P
za prevoda se posheguvah - i az pisha na BG english na latinica - po-lesno e , njakoi dumi sa po-kusi na english!:)))
a dulag text se chete bavno na latinica - duma po duma , a na cyrillic po dva tri reda navednag !!! :)))))
Joy

Мнение от Joy »

G_Rosi написа:http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=763
но ако го преведеш и на български и то с кирилица ще е СУПЕР!!!
снега на живо !
http://www.patentfile.com/Webcam.htm
Изображение
Ми то вече няма никакъв сняг...А имаше ли го въобще или само ни лъжат по телевизията?
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Abe, Ani, pak mi nameriha rabota i za toya weekend, a za da ne stavat izcepki i da se nalaga da cheta i pisha analizi na knigi do 6 sutrinta kato taya sedmica, shte vzema da se naspya toya weekend kato za svetovno, makar che i nedelya sam zaet oshte ot 8 am, mais c'est la vie. No, i ville de Quebec shte go posetya. Daje veche pochnah da organiziram planovete :))
Calgary moje i da e valyal snyag, no brzo se e stopil, no i tova si e senzaciya.
Per aspera ad astra!
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

JOY , когато сложих линка на Сря Сеп 17, 2003 3:09 pm наистина имаше сняг на снимката - все пак това е WEBcamera и отразява моментното състояние на нещата !
naydennaydenov

Re: Честит първи сняг,Калгари!

Мнение от naydennaydenov »

Samo za inofrmacia poneje vijdam che ot pishestite nikoi ne jivial v Alberta. Tazi godina snega zakusnia drugi godini e valialo ba 3ti july ili na 5ti august. Taka che ne e rano izobshto. Drug e vuprosa che snega na zemiata ne se zadurja pochti. Topeshe se vednaga. Ta tezi 8 sm ne mojah da gi vidia. Na praktika tova che e imalo sniag ne znachi che e doshla zima esenta tuk e priatna i topla, a sledvashtia sniag moje da e chak decemvri.
Ili utre :D
Заключено