V kakva valuta i v kakva banka triabva da sa parite koito deklarirame za zaminavaneto i drugo vapros4e triabva li da se popalva demande de... za dete koeto e pod 1god t.e za bebe:)
Blagodaria predvaritelno i se izviniavam ako povtariam ne4ii vapros
Za parite koito se deklarirat
Да, в демандето на основния заявител се записват и децата (бебето), както и другите придружаващи те.
Не е важно в коя банка ще са ти парите, нито в каква валута. За улеснение може да поискаш направо да ти ги посочат в КАД, но това все едно ще го направят още веднъж по курса на деня на получаване на документа (който ще е в лева например).
Не е важно в коя банка ще са ти парите, нито в каква валута. За улеснение може да поискаш направо да ти ги посочат в КАД, но това все едно ще го направят още веднъж по курса на деня на получаване на документа (който ще е в лева например).
- Дякон Игнатий
Aries e prav za deteto i za bankata.Moje smetkata da ti e v BGN naprimer imash 8576lv. i kazvash na slujitelia koito te obslujva v referentziata upomenatata suma da ia trnsformira v CAD(kato se ukazva sumata v BGN i sled tova na kolko CAD otgovaria sumata v smetkata vi kam edikoa si data po edikoi si kurs na denia na BNB.Az lichno polzvah uslugite na UBB i sam dovolen.)Edin savet: NE pravi experimenti ili neshta na granitzata na zakona .................. nali me razbirash Poniakoga praviat nasreshtni proverki dali Referentziata e izdadena ot dran dran........na litzeto dran dran.............. Ne proveriavat dali imash naistina sumata.....moje samo da prespiat parite v Bank-ta i imash dokyumenta .........
Nadiavam se che sam ti polezen,za oshte info. moje da se porazrovish v Foruma....
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ