Здравейте !
Аз, моята съпруга и бъдещият ни наследник желаем да емигрираме в Канада ! Направихме необходимия тест, като и двамата имаме необходимия минимум от точки за кандидатстване, но сборът на съпругата ми бе по-голям и решихме тя да бъде основния кандидастващ.Преглеждаме големия обем от информация и имаме 2 въпроса :
1). Приблизително какъв е периода от деня на подаване на документите за кандидатстване и евентуалното одобряване ?
2). Както писах по-горе : в края на декември или началото на януари /живот и здраве/ чакаме наследник. Това може ли по някакъв начин да окаже влияние върху процеса на кандидатстване ?
Благодаря предварително!
Всичко най-добро!
Няколко въпроса от кандидат имигрант.....
Евентуално одобрение за получаването на сертификат за селекция или получаване на виза?...Какво точно имаш впредвид?
По принцип за интервю се чака около 6-7 месеца и около 3-4 месеца за медицински и после 1-2 месеца за виза...
...трябва да се има впредвид и това колко бързо вие изпращате изискващите се документи.
Това, че очаквате дете не е проблем, когато се роди ще изпратите само необходимите документи за детето...
Късмет!
По принцип за интервю се чака около 6-7 месеца и около 3-4 месеца за медицински и после 1-2 месеца за виза...

Това, че очаквате дете не е проблем, когато се роди ще изпратите само необходимите документи за детето...
Късмет!
Лека бременност и раждане желая на бъдещата мама! Ние също взехме решението за емигриране в Квебек по време на моята бременност, но подадохме документите след раждането - когато малкият стана на 4м. . Обмислете добре дали ще можете да се подготвяте за интервю, да събирате, превеждате и изпратите всички необходими документи по време на бременността и първите 2-3 месеца. Обикновено има доста тичане по служби. Да ви е живо и здраво детенцето и вие покрай него; но да знаете, че отначало е голямо безсъние и не достигат силички дори за домашните задължения и работата; Е, ако имате стабилно подкрепление от баби или гувернантка - ще се справите! Ако не, извинете ме че давам съвет без да сте ми го искали, - може би е по-добре да изчакате бебочето да стане на един два месеца и тогава сте вие на ход.