ПИПНИ ГО ТУК И ТАМ-CA VEAUX LA PEINE- ЧИЧЕ! ДА ЖИВЕЕ ПУХА!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
dobri4uk

ПИПНИ ГО ТУК И ТАМ-CA VEAUX LA PEINE- ЧИЧЕ! ДА ЖИВЕЕ ПУХА!!

Мнение от dobri4uk »

IMA EDIN NEBEZIZVESTEN 4OVEK OT FORUMA ,KOITO E PREDPRIEL PROZEDURA ZA EMIGRAZIA MNOGO PREDI POVE4ETO OT NAS,NO V NA4ALOTO IMA6E KOFTI KUSMET(BRADIASALI ARABI RAZRU6IHA EDIN TURGOVSKI ZENTUR ) :evil: ! INTERVIUTO MU BE6E NA DRUGIA DEN I MU OTKAZAHA ,ZA6TOTO IMA6E PANIKA NA AMERIKANSKIA KONTINENT! KAZAHA MU - U4I EZIKA I SE OBADI :wink:

TOZI 4OVEK E OBA4E MNOGOOO UPORIT I NE SE PREDADE VUPREKI , 4E IMA6E MNOGO POVODI ZA TOVA!
JAVI SE NA VTORO INTERVIO( SLED GODINA)NA KOETO PAK NE MU KAZAHA DA! RE6IHA DA MU OZENIAT DIPLOMTA V MONTREAL DALI ADJEBA E INGENER(NAI-DOBRIA KOGOTO POZNAVAM)!
TAM GO OZENIAVAHA 9 MESEZA :shock: :shock: :shock:
ZA TOLKOVA VREME JENITE SUZDAVAT NOV JIVOT OBA4E ORDENA NA INJENERITE V MONTREAL E "SERIOZNA INSTITUZIA" I SI GLEDAT SERIOZNO RABOTATA :wink:
TA 4AKA TOI 9 MESEZA (((((
PONEJE SU6TIA IMA 4UVSTVO ZA HUMOR , KOETO MI DOPADA MNOGO, SE SMIAH ,4E SE SRAVNIAVA (vupreki 4e mu be6e mu4no)S ANGLIISKITE PILOTI OT SERIALA "ALO ALO.." NIKOGA NE IZLITAT KUM ANGLIA
NIAKOI HORA S PO-RAZLI4NO 4UVSTVO ZA HUMOR GO BIZIKAHA("DOBRONAMERENO") , 4E DIPLOMATA MU E " GARAJNA"!! (PRAVENA V GARAJ DE) :evil: :evil:
DRUG MOJE BI BI SE ZASEGNAL MALKO, NO NE I PUHA :wink:
DNES 16.09 PUHA PLOU4I 2 SERTIFIKATA:
- ZA SELEKZIA NA KOITO E OTBELIAZANO , 4E E FRANKOFON(PONE PRIZNANNIE 4E POLOJIL USILIA DA NAU4I EZIKA)
- SERTIFIKAT ZA PRIZNATA DIPLOMA ZA INGENER OT "ORDENA NA INGENERITE V MONTREAL

DA E JIV I ZDRAV POZDRAVIABVAM GO I SE RADVAM POVE4E NA NEGOVIA SERTIFIKAT OTKOLKOTO NA MOIA :beer: :beer: :beer: :D
4I4EEEEEE KEFI SE MAKSIMALNO
Последно промяна от dobri4uk на Вто Сеп 16, 2003 4:29 pm, променено общо 3 пъти.
Аватар
Dessislava

Мнение от Dessislava »

Супер! Поздрави и от нас! Дано винаги бъде толкова упорит! :beer: :beer: :beer:
Krassiiv

:)

Мнение от Krassiiv »

Еееее чиче, много си се разчувствал бре!!! Ако ти се пиеше бира можеше да ми звъннеш :wink: :lol: Все пак ти благодаря!!! А нали знаеш войната все някога ще свърши АНГЛИЙСКИТЕ ПИЛОТИ ще литнат :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Godis

Мнение от Godis »

:lol: :lol: :lol: Де бре хора, откакто ви оставихме на ония бири в събота, вий чак днес ли се освестихте :lol: :lol: :lol: 8)
Daniela

Мнение от Daniela »

Хи хи хи:))))) То пък можа затова да е пристигнал сертификата...
:D Много се радвам Пух, а сега бързо нататък, че да правим медицински заедно. Успех!
Аватар
titi
Обратна връзка:

re

Мнение от titi »

Браво, Пух!!! :lol:
Уважаваме хора с такава упоритост. Важен е в крайна сметка крайният резултат.
:oops: А сега смело напред към медицинските.
Успешна и безпроблемна процедура оттук докрая на емиграционния ти процес. :P
Всички сме с теб и те подкрепяме. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Нед Апр 25, 2004 7:06 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Rosi i Bobi

Мнение от Rosi i Bobi »

Нашите поздравления за Пуха са вече post-нати в неговата тема. Честито encore une fois, Пухен!

Чета тук радостния posting на Владо и гледам една забележка за "гаражните дипломи". Пък взимам и да се замислям и да се шашкам. Ние хубаво си правим всеки петък срещи и си се майтапим здраво, вместо работа да вършим ;-) , ама да не да не стане така, че уж веселба си създаваме пък да вземем да се обиждаме?!

Специално лафът за "гаражните дипломи" ми е подозрително познат, цитиран така буквално. Много често сме го спрягали с Боби (нямам спомен вече по какви поводи, абсолютно е възможно и Пуха да сме бъзикали, знам ли), но в никакъв случай не е било с лошо… Ако нас визираш, Владо, кажи си човече! Да знаем, да се поправим. Че и ти Пух, свиркай бе, човек, ако с нещо сме те обидили!… Чакайте, че вече параноя ме хваща. И ако ще си се майтапим, да си се майтапим, а ако ще си взимаме бисерите насериозно, дайте да се уточним, че и ние да се обиждаме като се заспрягат "гейове" и тям подобни. На нас и през ум не ни е минавало да се засегнем или пък да помислим, че всъщност не ни бъзикате, а ни се подигравате… да не би пък да е трябвало?

Не ми се вярва, ама все пак да си попитам, вие някога помисляли ли сте си, че мислим лошо на/за някой от вас?

Ако изобщо някога някой форумец сме засегнали със странното си чувство за хумор, извинявайте, хора!!!

Godis, аз всъщност изобщо не бях сериозна като си коментирахме с теб недочуването на Zou Zou в събота… да не вземеш сега и ти да се стегнеш… или пък тя! Знам ли вече.

Ако има нещо, извинете ни, пък аз ще си взема бележка, ще кажа и на Боби…

Хайде до петък, или "до писане", ако тогава не се видим!

Роси
ZouZou

Мнение от ZouZou »

Rosi i Bobi написа:Godis, аз всъщност изобщо не бях сериозна като си коментирахме с теб недочуването на Zou Zou в събота… да не вземеш сега и ти да се стегнеш… или пък тя! Знам ли вече.
Споко Роси!!!
Ако се вземаме много насериозно, няма да ни е толкова весело. :lol: :lol: :lol:Нашите срещи отдавна вече не ги възприемаме като срещи само за обмен на информация....Ние чакаме с нетърпение края на седмицата, защото ще се видим с приятели, а пиперливите приказки са си част от купона...(останалите да не помислят, че сме някакви грубияни, ние просто сме си нежни души, но с весел нрав...(...умря циганката...)) :lol: :lol: :lol:
Krassiiv

:(

Мнение от Krassiiv »

Обръщам се към всички! Аз от никого не съм се засегнал, ако бе така нямаше да идвам на срещите защото аз бях и все още съм единствения който е минал през повече кръгове на АДА от всичко които пишат или четат този форум. Не знам защо приемате така думите на ЧИЧЕТО. Той наистина се радва на моя сертификат, защото с него много се уважаваме и си помагаме в живота. Все пак с него се познаваме от 20 годими а това не е малко -> някои от вас са на тази възраст. Що се отнася до мен смятм че никой досега не съм засегнал, напротив на всеки съм помогнал с каквото мога. Е аре стига че стана много сериозен разговор. до утре само кажете къде ще се видим, да не стане като миналия петък.
Аватар
miloto
Обратна връзка:

super

Мнение от miloto »

Super, chestito i ot men!!! Jalko, che me niama da go otpraznuvame, e pone sme si pinali birite, pak chak i snimka mse si napravili. Dano Rosi e izvadila i za vas, mnogo sme gotini.
Aide sega ti pojelavam mnogo kasmet s medicinskite, dano vsichko e ok. I po-barzo da idvate, da se saberem nie grupata na sharo.
Otvariam edna bira za tvoe zdrave.

:beer: Uspeh
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Krassiiv

:)

Мнение от Krassiiv »

Mersi Miloto, az sega otivam da si kupia bira i 6te otvoria edna i za Vaz!!! ;)))
Заключено