prevod na pari za interview ot Biochim ?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Mr. Nobody

prevod na pari za interview ot Biochim ?

Мнение от Mr. Nobody »

zdraveite,

brat mi prati swift ot biochim, ama ne mu davat kvitancia s podpis i pechat a samo razpechatam email ot edin sluzhitel do drug sys informacia za prevoda. i tova e v centralnia klon, goliama banka, etc, etc. niakoi da ima podoben opit s biochim i kakyv dokument e vzel ot tiah?

N
Аватар
exquisitus

Мнение от exquisitus »

molia kazhete kakyv dokument vi davat ot bankata za swift prevod. mersi.

e
flyfish

Мнение от flyfish »

Не се притеснявай изобщо.Аз също преведох парите през БИОХИМ и ми дадоха същото никакво листче с много кодове ,букви и цифри,без нито един печат.Но в крайна сметка се оказа,че това е документът,който дава информация за извършен превод.
Аватар
kalite
Обратна връзка:

ognyan

Мнение от kalite »

nqmach problemi!
i az ot tam izpratih parite. syshtoto mi dadaha i predi dva dena polu4ih pismi 4e qsi4ko e nared. taka 4e deistwai. i uspeh!
Rien de mieux que du sexe avant de dormir
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Така е! Но все пак, на мен, тая същата разпечатка благоволиха да ми я подпишат и подпечатат!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
PAVLINAP

Мнение от PAVLINAP »

IAVNO SI BIL MNOGO NASTOIATELEN ZA DA TI GO PODPE4ATAT :lol: NA MEN MI KAZAHA 4E TOVA E NEVAZMOJNO I IM GO IZPRATIH TAKA SVAR6I RABOTA
Заключено