tursia si kolegi za ichs 5,6, nivo ot 25.10/ponedelnik

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

tursia si kolegi za ichs 5,6, nivo ot 25.10/ponedelnik

Мнение от petia4444 »

zdraveite,pisha vi ,za da pomolia xora koito skoro im predstoi interview i imat oshte da navaksvat s franseto ,che zapochva kurs ot 25.10.ponedelnik INTENZIVEN 150 uchebni chasa,za 5 sedmici,bez subota i nedelia,za xorata ot provinciata ima i obshtejitie,koeto e do sgradata na ichs i ne e skupo ,abe okolo 90 lv,za dvoina staia na mesec!
MNOGO VI MOLIA AKO SE CHUDITE KADE DA UCHITE....
diplomite ni sa priravneni s tezi na frenskia institut,no chasovete sa poveche,uchim po panorama 2/purvata chast/
zasega imame dvama zapisali se,no ako ne se suberat xora niama da ima kurs,a na men mi predstoi /chakam de/pokana za eventualno interview..... :crap: :smhair1: cenata za 5,6 nivo e 190 lv ,a tel za zapisvane e 02/723748....sled 9 sutrin
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

hi

Мнение от petia4444 »

brei,che xora,na nikoi li ne mu se uchi tozi frenski???? :roll: zashto izobshto ne pishete po tazi tema,napravo sum se poburkala,ako ne se suberem xora,mai shte se razmina s int. :oops: :(
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

hi

Мнение от petia4444 »

pak niama jelaeshti....zashto li?
ivailo1968

hi

Мнение от ivailo1968 »

Ne sa ot nai evtinite kursove/ako iskash zvanni 0889445262
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

Не се 4уди, 4е няама желаещи, за интензивните курсове трудно се събират групи. Пожелавам ти късмет.
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

HI

Мнение от petia4444 »

koe mu e skupoto,i ti xodil li si v ICHS da uchish,az predi da trugna ,neznaex i duma na frenski ,a sega sled dva meseca intenziven kurs sum moga da kaja mnogo mnogo dobre,a predi da se zapisha moga da ti kaja che sum zvaniala na pochti vsichki firmi po sofia,koito predlagat kursove i ne bix kazala che cenite sa im po malki,daje mnogo mnogo otgore,za po malko uchebni chasa,razbira se,a zaq tova che trudno se subirat grupi da moje bi,no veche ima zapisali se,stavashe vupros za dvama trima oshte
Заключено