Как мислите?
-
Как мислите?
Как мислите-добра кандидатура ли сме?
Водещ кандидат ще е съпругът ми. Той е на 26 години, средно образование-Корабни машини и механизми,висше, бакалавър-икономика на търговията.Стаж по средно-4 години, стаж по висше-2 години. Френски език-засега сме минали половината Panorama 1, англииски-средно ниво.
Аз съм на 24 години,висше-Право, стаж-година и половина. Френски на същото ниво като съпруга ми, а англииски на високо ниво.
Имаме достатъчно финансови средства.
Благодаря ви!
Водещ кандидат ще е съпругът ми. Той е на 26 години, средно образование-Корабни машини и механизми,висше, бакалавър-икономика на търговията.Стаж по средно-4 години, стаж по висше-2 години. Френски език-засега сме минали половината Panorama 1, англииски-средно ниво.
Аз съм на 24 години,висше-Право, стаж-година и половина. Френски на същото ниво като съпруга ми, а англииски на високо ниво.
Имаме достатъчно финансови средства.
Благодаря ви!
- Independent
На този адрес е предварителния тест, който трябва да минете. Ако той ви даде положителен отговор, вероятността наистина да ви одобрят е доста голяма.
- Дякон Игнатий
abe,s risk da me pomislite za NEuchtiv,kade ste tragnali kato imate dostatachno finansovi sredstva povecheto biagat ot bezparichieto,sas zaemi ia ot priateli ia ot banki (taka si mislia az). E na nas prostotiata koiato ni zaobikalia ni idva v poveche ta za tova.Ta sviat goliam narod razlichen... Az,ne sam vidial niakoi da sa mu dostatachno finansovite sredstva ,ta taka.... :nenam:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
- sara
- Рошава гарга
Re: Как мислите?
въпросът е вие как мислите и дали искате да имигрирате и да се преборитеFrancheska написа:Как мислите-добра кандидатура ли сме?
Интересно, кой е заминал за канада без "достатъчно" финансови средства. Щото за безплатен обяд още не съм чувал да има!ignat dikovsky написа:abe,s risk da me pomislite za NEuchtiv,kade ste tragnali kato imate dostatachno finansovi sredstva povecheto biagat ot bezparichieto,sas zaemi ia ot priateli ia ot banki (taka si mislia az). E na nas prostotiata koiato ni zaobikalia ni idva v poveche ta za tova.Ta sviat goliam narod razlichen... Az,ne sam vidial niakoi da sa mu dostatachno finansovite sredstva ,ta taka.... :nenam:
давай смело напред, вземете си повечко парици . само дето с това право не виждам какво ша правиш. освен да тръгнеш да се бориш и да учиш тука право. ще трябва да вземеш обаче теста LSAT, който е аналогичен на моя за медицината. ееее след врееме ша та направим съдия със старт заплата от 200 000$ тъкмо връзки ще имаме
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
-
-
dobra
mnogo dobra kandidatura ste...ne u4ete frenski po panorama...ne e dobra sistema