Предварително Благодаря на всички които биха ми помогнали да разбера следното:
Накратко,продължавам процедурата след интервюто и се налага да попълня формуляр:
http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/f ... M5406E.PDF същия го има на Портала на Форума.
Това което ме обърква е:
защо под: SECTION C BROTHERS AND SISTERS (Including half - and step-brothers and sisters),,,,,,,,,,няма подобно на другите СЕКШАНИ съответното NOTE примерно № 3 както е при секцията за деклариране на наличие или липса на деца и съпруга,,,, давам и пример как завършват по-горните секци:- NOTE 2: If no children are listed in Section B, read and sign below.
I certify that I do not have any children, either natural or adopted.
Signature
Day Month Year
Прочетах и инструкцията за попълване на формулярите като цяло,и там пише :да се попълва с N/A всичко което не се отнася за апликанта ,следва извода,че трябва да попълня секцията за наличие на братя и сестри с N/A ,поне аз си мисля така !!!!!
Първи въпрос: Прав ли съм за попълването с N/A ?????
Втори въпрос:- Възможно ли е Формуляра IMM5406E.PDF ,който е прикрепен на Портала на Форума,да не е пълен ,т.е. възможно ли е да е пропусната една хипотетична NOTE 3 където да удостоверя липсата или наличието на братя и сестри ,както,повтарям има подобна опция при/за SECTION A и SECTION B ?
Иначе,по-принцип,видно е наличието на :SECTION D CERTIFICATION
с която удостоверявам Верността на всичко описано по-горе във Формуляра.
Помогнете със съвет!!!
- petia4444
- Обратна връзка:
111
maleeeeeee kolko slojno mi zvuchi,dano tuk ima niakoi koito da vi pomogne,izchakaite
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Документа си е пълен. Той самия документ си е към официалния сайт, това е линк който те праща директно там. Наистина няма секция, в която да декларираш че нямаш братя и сестри. Попълвай смело, това са си документите. Ако имаш още въпроси, питай, но обяснявай по-лесно какво те интересува. Тук много сложно си го описал с тия термини. Ние попълвахме документите на френкси и насякъде където нямаше какво да пишем, писахме S/O. На английски може би е N/A, не знам.
Късмет
Късмет

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Няма никаква грешка във формуляра. Логиката да го няма карето с изричното и допълнително деклариране за липсата на братя и сестри е, че дори и да имаш, а не си ги декларирал - те не са решаваш фактор за процедурата. Докато наличието на деца и съпруг(а) са от решаващо значение, особено ако не придружават кандидата. В този случай обикновено се изискват декларации за тяхното съгласие кандидата да замине (най-вече от съпруга/та) и доказателства, че децата ще получават редовно своята издръжка (особено ако са от прекратен брак) през време на отсъствието на кандидата. А мнението на братя, сестри, родители и цялата останала рода просто не е миродавно. 

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Помогнете със съвет!!!
Благодаря Ви,p4eli4ka и Linko
сега се чувствам по-добре и наистина виждам че е нямало причина да се притеснявам чак толкова,но Вие знаете какво е ,когато човек се спече по-нещо си ,което мисли за мнооооооото важно.
Благодаря Ви
сега се чувствам по-добре и наистина виждам че е нямало причина да се притеснявам чак толкова,но Вие знаете какво е ,когато човек се спече по-нещо си ,което мисли за мнооооооото важно.
Благодаря Ви