Мога ли да продължа сам ?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
vnenovbg
Обратна връзка:

Мога ли да продължа сам ?

Мнение от vnenovbg »

:( Приятели ! Поради независещи от мен причини , може би ще се наложи да прекъснем процедурата като семейна кандидатура , тъй като в момента съпругата ми ще остане при родитетелите си , които са болни още известно време. Искам да продължа сам . Възможно ли е това . Електронния тестер ме одобрява и като сам кандидат . Някой знае ли нещо? По процидурата сме на етап , когато очакват от нас документ за 250 часа френски за да ни поканят на интервю .
Chanliev
Обратна връзка:

moga li

Мнение от Chanliev »

Здравей приятелю, ако искаш да продалжиш сам трябва да е сам, но отначало, с първо писмо и така ........ до интервю. Но не е проблем да доваршиш процедурата със съпругата си, а пък тя ако може да идва по късно и да не дойде не е от значение.
Важно е да имате визи, за едно интервю може да дойде, това е един ден.
УСПЕХ!!!! :)
Живей както желаеш, но не пречи.
vnenovbg
Обратна връзка:

Благодаря !

Мнение от vnenovbg »

:shock: Май наистина ще трябва да продължим заедно . Лошото , че тя не иска много - много да учи и забавя цялата процедура. Успех !
vnenovbg
Обратна връзка:

Още един въпрос

Мнение от vnenovbg »

Тъй като в писмото ни отговарят на Вие , не мога да разбера , дали само аз , като водещ кандидат , трябва да изпратя 250 часа Френски или и съпругата ми ? И двамата сме посочили в Demande... много ниско ниво : 3-то и 2-ро на френски .
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Ako ne ste razvedeni nemojesh da kandidatstvash sam dokolkoto znam
Заключено