Blagodarja na vsi4ki za otgovorite!
Powe4eto ne sa me razbrali a i predpolagam 4e i az sum se izrazil malko nejasno no vupreki vsi4ko dobih malko powe4e predstawa za diplomite a imam i otgowor/2-ri/ ot Viena ot kudeto kazwat 4e vsi4ko e OK ako si ot durjaven universitet i 6te ti priznajat diplomata ama vupreki vsi4ko si e 16 godini, koeto za men si e malko oburkwa6to!
Iskam sega da popitam malko po konkretno otnosno su6tijat vupros na formuljara kakwo da pi6a: magistur i bakalawur ili 16 godini imam predwid purwite dokumenti! za6toto na on-line testa pri magistur i bakalawur minawame, a pri 16 godini ne daje i s intermediate na frenski i na dwamata! A towa ozna4awa da raz4itame izcjalo na subektiwen faktor kato frenskijat i dokolko 6te mojem da si prikazwame s izpitwa6tijat!
Tui 4e me interesuwa wie kakwo ste pisali!
Kolkoto do otgoworite na nobleman moga da kaja slednoto:
4ista4i i mija4i 6te se tursjat vinagi a generalni direktori po4ti nikoga, tui 4e sum predelno najasno za kakwo stawa duma i ne sum trugnal da stawam CEO sled 6 meseca! Bil sum v USA i sum se oprawil i to nikak zle bez da rabotja po specialnosta si.Tui 4e moite nadejdi ne sa 4ak takiwa golemi prosto iskam da znam 4e kato mi pisne edna rabota ili 6ef da moga da si trugna bez da mislja kakwo 6te jam sled utre!
I blagodarja na linko za moje bi nai iz4erpatelnijat otgowor!