Пращане на багаж - помогнете!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Elemental

Пращане на багаж - помогнете!

Мнение от Elemental »

Предстои ми пътуване за Канада и се нуждая от вашите мнения и информация. Интересува ме как мога да изпратя предварително багаж на наши познати. Какви са най-евтините възможности и каква е процедурата благодаря ви предварително.

П.С търсих в търсачката, но не можах да открия нищо по темата.
Elemental

Мнение от Elemental »

Моля ви се спешно ми трябва помощ, ако някои знае нещо по въпроса да пише плс.
ik

Мнение от ik »

Може малко късно да ти отговарям, че не съм чест посетител на форума, но ние какво направихме - предварително изпратихме около 20 кг книги на приятели тук, като използвахме услугите на български пощи. Най-евтино е да изпращаш книги като пишеш "печатни материали" - мисля че до 5 кг бяха около 3-4 лв - не помня цената, но ние пратихме 4 кашончета по 5 кг и не ни излезе скъпо. В интерес на истината книгите най-много тежат в багажа, затова това е наистина удобен вариант. Те пристигнаха след нас въпреки че ги пратихме по-рано - пътуват около 1 месец. Ако нямаш на кого да ги пратиш пиши лс и може и на нашия адрес в Монреал да ги пуснеш и после ще си ги прибереш.Успех!
Заключено