Za meditsinskite i hepatit B

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
agnesa terzyiska

Za meditsinskite i hepatit B

Мнение от agnesa terzyiska »

Zdraveite priateli !
Iskam da popitam vsi4ki, koito sa si pravili ve4e med. izsledvania dali triabva da polucha niakakvo potvurjdenie ot Bukure6t, 4e testovete sa uspe6no polu4eni i rezultatite sa v red i v kakuv srok? Pritesniavam se, za6toto sum karala hepatit B predi godini i si go priznah, kogato predi mesets i ne6to si napravih meditsinskite, no po6tata mi mulchi ottogava, kakto za pokana za dopulnitelni izsledvania, taka i za potvurjenie, 4e rezultatite sa O.K.
Blagodaria predvaritelno za vsi4ki otgovori!
Аватар
rose

Мнение от rose »

Здравей Агнеса,
Можеш да получиш информация за това как се движат медицинските ти от МОМ в София (предполагам, че са ти дали телефона, пише го на визитката)... :roll:
Но ако те не могат да ти дадат информация тогава можеш да се обадиш в Букурещ на телофон 0040212304702 ще търсиш Корина Лебегиоара, тя говори английски, обясняваш й, че се интересуваш от това какво става с медецинските изследвания и си казваш номера на досието...
Това е, късмет! :P
Аватар
Boko
Има 1 предупр. за БАН
Обратна връзка:

hi

Мнение от Boko »

Mene me varnaha na povtorni kravni izsledvania na 13 septremvri, a na 25 avgust minah medizinskite. I 4ak v4era Vita e pratila moite docs vav MOM za da gi pratiat v Rumana. E, gasi mu kasmenta. No i az kato tebe si priznah, 4e sam boleduval ot Hepatit A samo, 4e.
0887950164gsm
Каквото посееш това ще пожънеш! Каквото си надробиш това ще сърбаш!
Ако посееш сега ще пожънеш после!
Заключено