VNIMANIE-novi taksi v Vienna

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Дякон Игнатий

VNIMANIE-novi taksi v Vienna

Мнение от Дякон Игнатий »

UJAS.chakahme data za interviu,a poluchihme pismo za oshte CAD.neobiasnimoto e che prevedohme 400 CAD pri taksa 300 za osnovnia i 100 za pridrujavashtia,a sega taksite sa 390/150,i iskat da doplatim 156.60 koeto znachi che 16.60 ot predishnia prevod se gubiat,kato poehme vsichki razhodi po prevoda.Daite ideia zashto taka.Kakvo e sertifitziran bank. cheque i triabva li da se izprati pak po kurier
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
galin
Обратна връзка:

Мнение от galin »

Здравей. Аз съм на същото положение като теб. Чакам писмо за интервю а ми дойде писмо за доплащане за което бях ужасен. За късмет миналата седмица един познат беше във Виена и го накарах да провери за какво става дума. Оказа се че от 08.09.2004 г. по решение на правителството на Квебек са вдигнати таксите по 390 CAD за водещия и по 150 CAD за всеки следващ.За съжеление и аз като теб ще доплащам. А по отношение на банковия чек, това е чека с оригиналните подписи с който си изпратил парите. Аз го получих обратно с писмото в което пише да доплатя.Късмет, ако те интересува нещо друго пиши.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Moje da doplatite sys sertificiran bankov chek taksata e 7 evro v centralna kooperativna banka na rakovska 20 metra sled dondukov
tova e nai evtinia variant mai
agnesa terzyiska

sertifitsiran bank 4ek

Мнение от agnesa terzyiska »

Såðòèôèòñèðàí áàíê. 4åê å 4åê èçäàäåí ñ ïîäïèñ è ïå4àò îò áàíêà. Ïîä4åðàòàâàò äà å ñåðòèôèòñèðàí, íå çà äðóãî,à çà6òîòî íà çàïàä âñåêè ñè ïîëó4àâà çàïëàòàòà ïî áàíêîâ ïðåâîä, íå íà ðóêà è ñóîòâåòíî êàòî ïëà6òà â ìàãàçèíà èëè êóäåòî è äà áèëî, ìîæå äà ñè ïëàòè â áðîè, ñ áàíêîâà êàðòà èëè ñ 4åê. Áàíêàòà èçäàâà êíèæêà ñ 4åêîâå,ê îèòî êëèåíòóò ïîïóëâà è ïîäïèñâà íà ìèàñòî. Íî òå íå ñà ñåðòèôòñèðàíè. À êîëêîòî äî òîâà äàëè òðèàáâà ïî êóðèåð äà ñå ïðàòèàò, íèàìàì èäåèà. Àç ñóì âóâ Ôðàíöèà â ìîìåíòà è òóè êàòî îò òóê íå ìîæåõ äà ñè ïëàòèà òàêñèòå ñëåä èíòåðâóèòî âóâ Âèåíà, îò êëîí íà Óíèîí Áàíê â Áóëãàðèà (çà âèçà è ïðàâî íà ïîñòîèàííî óñòàíîâèâàíå â Êâåáåê=1525 êàí.äîëàðà), ã è èçïðàòèõ âæ Áóêóðå6ò ñóñ ñåðòèôèòñèðàí 4åê, ïî ïî6òàòà.
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

tova li e cheque,zashtoto i za prevoda davat edna hartia koiato pratihme,abe napravo JIV ne sam ,tiahnata m...... nenasitna inflatzia li gi e udarila.hodish li na sbirkite v Sofia?Mojem da se oplakvame edin na drug :wave:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
galin
Обратна връзка:

Re

Мнение от galin »

Не неходя на сбирките, защото нямам много време а пък нали трябва и да се учи пустия френски език, защото след Нова година ще бъдем на интервю. Ако обаче искаш да се видим някой път да разменим информация няма проблеми.Пиши. Адреса ми е galinapostolov@yahoo.co.uk.
Заключено