brak s kanadec ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
dart

brak s kanadec ?

Мнение от dart »

razvedena sam . pravih dva neuspe6ni opita za vizitor viza i imam otkazi . predstoi mi da sklu4a brak s moi priatel koito e kanadec . 6te sklu4im brak tuk v balgaria za6toto az nemoga da otida tam . moje li toi posle da me sponsorira za6toto ne iska da jiveem v balgaria ? moje li pak da mi otkajat viza ? kolko vreme 6te otneme procedurata ? blagodara na vsi4ki koito 6te pomognat s informacia !!!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

ами няма да имаш проблем. доколкото знам за около7-9 месеца ще можеш да дойдеш като те спонсорира.
ама интересно той защо не иска да живее в БГ :roll: мноооооого интересно и странно :wink:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Koko

Re: brak s kanadec ?

Мнение от Koko »

dart написа:razvedena sam . pravih dva neuspe6ni opita za vizitor viza i imam otkazi . predstoi mi da sklu4a brak s moi priatel koito e kanadec . 6te sklu4im brak tuk v balgaria za6toto az nemoga da otida tam . moje li toi posle da me sponsorira za6toto ne iska da jiveem v balgaria ? moje li pak da mi otkajat viza ? kolko vreme 6te otneme procedurata ? blagodara na vsi4ki koito 6te pomognat s informacia !!!
Да, може да те спонсорира по Family class, мисля че в момента тази процедура отнема между 6 и 9 месеца.

http://www.cic.gc.ca/english/sponsor/out.html
Аватар
kerkelov

Мнение от kerkelov »

няма да имате проблем ----само дето минава време мисля към 6-7 месеца ,ина4е времето си минава де
A long time ago
in a galaxy far ,far away
Заключено