Моля препатилите съфорумци да споделя опит или информация в следната ситуация:
Съпругът (основен кандидат) ще пътува за Канада пръв.
Съпругата и детето на 4 години ще престигнат по-късно.
Въпрос: Необходимо ли е съпругът преди да замине да оставя на съпругата си документ удостоверяващ, че той е съгласен детето да напусне страната? Ако "да", то какъв е този документ?
Благодаря ви предварително!
------------------------------------
П.П. : Ако някой има личен опит моля да сподели какви са предимствата и недостатъците при такова "разделено" пътуване на семейството?
Ако не пътуваме заедно - въпрос!
Holy,
Predpolagam,che deteto ima pasport,ne moje da niama...togava vaznikva vaprosa: Kade se bie vizata na deteto?
Ako se bie v pasporta na vodeshtia...togava kak deteto shte vleze v Kanada?...A shto se otnasia do tova da niamate problemi prez Bul.granitsa,ami moje da napravite notarialno zavereno razreshenie na bashtata,che deteto moje da napusne stranata s majka si s tsel emigratsia v Kanada(pravi se pri notarius i struva samo 6lv.), no vaprosat pak ostava vav VIZATA...
Predpolagam,che deteto ima pasport,ne moje da niama...togava vaznikva vaprosa: Kade se bie vizata na deteto?

Ako se bie v pasporta na vodeshtia...togava kak deteto shte vleze v Kanada?...A shto se otnasia do tova da niamate problemi prez Bul.granitsa,ami moje da napravite notarialno zavereno razreshenie na bashtata,che deteto moje da napusne stranata s majka si s tsel emigratsia v Kanada(pravi se pri notarius i struva samo 6lv.), no vaprosat pak ostava vav VIZATA...